|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
Junior Member
דירוג מסחר: (0)
|
מה אתם חושבים על הרעיון שלי??
שלום לכולם.
בקרוב יעלה לרשת , אתר נולד. אתר שמעודד בניית אתרים ישראלים ומחפש לתת הזדמנות למספר אתרים מקוריים ויחודיים להרוויח משכורת חודשית. בונה אתר?? כל מה שעלייך לעשות זה להצטרף לאתר נולד להרשם לאחת חברות האחסון שאנחנו מציעים אם יש לך אחת משלך אתה יכול להמליץ לנו עליה ואנחנו נשכול אם לצרף אותה אלינו. דמי ההרשמה כיום לחברת אחסון נעים בין 5 דולר ל-10 דולר לחודש. אנחנו נחזיר לך שלושה חודשים , יעלה כמה שיעלה תקבל צ'ק על סכום שלושה חודשים עבור דמי האחסון ששילמת כלומר שלושת החודשים הראשונים על חשבון אתר נולד. האתר שלך מוצלח והרבה אנשים מבקרים מדי יום ?? אם כן אתה תתוגמל !! ככל שתעלה בכניסות החודשיות כך תעלה בדרוג בטבלה הראשית שנמצאת באתר נולד. אם תגיע למקום ראשון בטבלה ותשרוד שמה עד הראשון לכל חודש תקבל 10 אחוזים מרווחי האתר לאותו חודש, למשל אם הצטרפו לאתר 20 מנויים חדשים באותו חודש תקבל מאתיים דולר. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
פשש רעיון מעניין.
צריך לראות בעיינים בהצלחה.
# 4 |
Junior Member
|
אני יהיה איתך כנה
אני יהיה איתך כנה הרווחים שלי גבוהים על כל אתר שאני מביא לחברות אחסון אני מקבל בסביבות המאה דולר, אתם מקבלים בסביבות ה-20 דולר אחזר ואני נשאר בערך עם 80 דולר
בקופה המצטברת אני מפסיד 10 עד 20 אחוז מהרווחים, אני נשאר עם רווח נאה מאד בכיס וגם אתם אין צורך לשקר או לרמות אני מרוויח אתם מרוויחים. ישנם תחרויות אתרים שלא מביאות כלום ועדיין מרוויחות הרבה למשל מאגר מידע של אתרים פרסום כוח קהילה גדולה של אנשים והכי טוב זה שזאת קהילה של מפתחי אתרים אולי איזה אתר כמו וואלה יתחיל אצלי מי יודע.. הרווח שלי והרווח שלכם הוא עצום ביחד נשתף פעולה !! |
![]() |
![]() |
# 6 |
Junior Member
|
כשאני יקבל מספר חדש לעסק אני ישאיר בכל מקרה אני בנתיים רק מריץ את הרעיון אתכם אם אנשים חושבים שיש מקום לשפור או לשפור האמון בין האתר ללקוחות אני מעוניין לשמוע.
בנתיים מי שרוצה בכיף יכול לדבר איתי במסנג'ר rotm_85@bezeqint.net או איסקיו 73267580 |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הסיבה שלא נתת מראה על הרצינות שלך ועל האמינות שבדבר אני אישית לא ממליץ, זה נשמע לכם כסף קל והצלחה בטוחה אבל לדעתי זה לא יצליח |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
הוא יעני בונה לאנשים אחרים אתרים ומאחסן אותם לשלושה חודשים ומכניס את האתרים לתחרות שאפשר לזכות בה פרסים אם אתה במקום ראשון? |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
Junior Member
|
לא, אם יש לך רעיון לאתר ואתה התחלת לבנות אתר פשוט תאחסן אותו אצל אחד מהאתרי אחסון שנותנים לנו חסות , אתה צריך להתחייב לשנה (5 דולר * 12) שזה יוצא בערך 60 דולר לשנה אנחנו נחזיר לך 15 דולר שזה תשלום על שלושה חודשים ואתה מצטרף לתחרות.. כל ראשון לחודש יחולק פרס למקום הראשון הפרס הוא 10 אחוז מרווחי האתר למשל 30 אנשים הצטרפו אותו חודש תרוויח 300 דולר.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|