|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
מה המכס על מצלמה דיגיטלית ומה כדאי לקנות ב EBAY
ראיתי שיש הפרשים של 100-200 ויותר שקלים בין מצלמות דיגיטליות בארץ לבין מה שמוצע ב EBAY
אבל אז חבר אמר לי שזה לא תמיד שווה כי יש מכס על כל מוצר דיגיטלי אז א)מה המכס שצריך לשלם על מצלמה דיגיטלית שתגיע לי במשלוח מחו"ל ב)איזה סוג דברים כדאי לקנות ב EBAY? תודה רבה |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
תתן צלצול למכס ותברר... בדר"כ זה 30% מכס+מע"מ אבל לפי מה שידוע לי על מצלמות אין מכס.
תבדוק את זה. ומנסיון- זה הרבה יותר שווה לקנות מחו"ל מכשירים כאלה.. תקנה ממוכר אמין ולא מישהו חדש וזהו בעיקרון... שיהיה בהצלחה בקניה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
מישהו יכול לאמר בוודאות אם יש מכס על מצלמה?
אם זה 30 אחוז הפערים ממש מצטמצמים אם בכלל יש פער |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
הכי קל שיש:
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
איימיל יש להם?
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
אין מכס, יש מע"מ של 15%
הזמנתי לפני חודשיים ויותר מצלמה, חסכתי בעסקה יותר מ-600 שקל (וגם במזל לא שלמתי את המע"מ ואפילו אם הייתי משלם, היה יוצא לי יותר כדאי)
# 7 |
האמת מוזרה מהדמיון
עסק רשום [?] |
כל התחום של הרכישות מחו"ל הרבה יותר מורכב ממה שאני יספר לך בקצרה לכן אל תסתמך עליו ב 100%.
קודם כל מצלמות דיגיטליות , מחשבים ניידים ועוד רשימה של מוצרים שייכים למסלול הירוק, כלומר פטורים ממכס. חוץ מהמכס תצטרך לשלם מע"מ שזה 17%. אז שוב אני מציע לך לבדוק את הפרטים מול גורם מוסמך. אגב אם ההבדל הוא כמו שאתה אומר 100-200 ש"ח לא היתי שובר את הראש לקנות בחו"ל. שווה לקנות בחו"ל רק אם זה מגיע לכ 1000 ש"ח ויש אפשרויות לאחריות בינלאומית. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
DABI אם ההפרש הוא רק 100-200 ש''ח מהמחיר בארץ
עדיף לקנות בארץ על מנת שתהיה אחריות אבל למשל דברים כמו אייפון ג'אדגטים וכל מיני דברים קטנים ולא טלווזיות אבל כמובן גם מצלמות אבל כמובן תשווה בארץ לפני כל קנייה תחשוב: 1.האם למוצר הזה צריך אחריות(סבירות לכל מיני בעיות) 2.מהו ההפרש בין המחיר בארץ למחיר בחו''ל(אם הוא קטן עדיף בארץ על מנת שאם יש בעיה לא תצטרך לשלוח לחו''ל) 3.האם המוכר אמין כמה מכירות הוא עשה אם יש ביקורות שליליות(פידבקים) לקרוא אותם ומה קרה וזהו סך הכל לבדוק כמה עולה אחרי מיסים אם יש ויש לזכור שאם המחיר עולה על 50 דולר יש חובה במעמ' ומכס במידת הטבלה של המכס
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
שים לב למשהו שאולי לא חשבת עליו, אחריות...אם ההבדל הוא פחות מ400-500 ש"ח (תלוי גם מה המחיר הכולל של המוצר)...תחשוב על המילה הזאת טוב..
כי אם תביא את זה לארץ וזה יתקלקל אחרי שבוע.....הפסדת הכל..לעומת זאת..בארץ יהיה לך אחריות.. הזכירו פה את המונח אחריות בינ"ל....תתחשב בדברים האלו בחישובים שלך.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|