![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
צריך אשראי בינלאומי? לא יכול?
שלום חברים,
לאחר מו"מ עם חברה מסויימת בחו"ל כיום ישנה אפשרות להנפיק לכל אחד כרטיס אשראי בינלאומי. מספר, תוקף וקוד CVV. הכרטיס מסוג ויזה. עם המספר הזה ניתן לרכוש בכל מקום בארץ ובעולם על ידי הזנת פרטי האשראי (מספר וכד') הכרטיס יהיה טעון בסכום שיקבע לכם כך שאין שום אפשרות למשוך ממנו סנט יותר. מספק לכם גם ביטחון לכסף שאתם מפקידים. לכל מי שמעוניין ישנה אפשרות לקבל מספר בינלאומי דרכי. צרו קשר בפרטי. העמלות הינם 10 אחוז מההפקדה כאשר המינימום עמלה הינה 10 דולר. בסכומים מעל 150 דולר העמלה תסגר בהתאם לעסקה. להפקדות דרך PAYPAL ישנה תוספת של 5 דולר עמלת משיכה. 5 דולר + 10 אחוז. תוכלו לרכוש דומיינים בארץ, בעולם, לרכוש בכל מקום שמקבל אשראי באנטרנט. פרטים נוספים והצעות בפרטי בלבד! חברים הנושא חוקי לחלוטין! - בכוונה מודגש למנהלים אם ישנה בעיה עם הנושא או שיש איזשהו חוק שברח מעיניי אשמח לשמוע בפרטי. תודה. |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
שאני אבין... אם אני רוצה לקבל את הכ.א ממך זה יוצא שאני משלם לך 5 דולר עמלת משיכה + 5 דולר שזה כבר יוצא 10$ + 10% מהסכום שאני מכניס + 10 דולר (שזה המינימום) שזה העמלה שזה יוצא כבר 20$ + 10% עמלה.. בקיצור יוצא 20$ + 10% מהשירות שנגיד ואני רוצה שיהיו לי שם 100$ זה אומר שאני משלם 30$ בשביל השירות... האם הבנתי נכון?
|
![]() |
# 4 |
עסק רשום [?]
|
שרדר אני לא מבצע שום פעילות על פיהם, אני לא משתמש בפאיפל בשום דרך, סך הכל עוד דרך לקבל כסף מבחינתי ומבחינתכם.
פשוט אם אני מקבל מפאיפל כסף אני צריך לשלם הרבה עמלות ולכן יש את התוספת 5 דולר. מאור לגביך, אם אתה רוצה את הכרטיס אשראי ממני ואתה רוצה לשלם לי במזומן, העברה בנקאית או כל דבר אז אין שום עמלת משיכה. אם הפקדת 100 דולר אז 10 אחוז מהסכום זה העמלה = 10 דולר. זאת אומרת שתשלם 10 דולר עמלה. אם אתה רוצה להפקיד 50 דולר אז העמלה תהיה 10 דולר כי זו העמלת מינימום. רק אם אתה מעביר דרך פאיפל אז התוספת היא 5 דולר בנוסף ל10 אחוז. אם אתה רוצה להפקיד 100 דולר דרך פאיפאל אז אתה משלם לי 10 אחוז שזה 10 דולר + 5 דולר עמלת משיכה. שזה אומר סה"כ 15 דולר עמלה על 100 דולר בכרטיס אשראי. |
![]() |
# 6 |
עסק רשום [?]
|
נמרוד כתבתי לך גם בשני,
לגבי האשראי בדואר תקרא את הכללים טוב טוב לפני... א - לא כתוב שזה בינלאומי... לא מחייב ב - עדיין זה נרכש בישראל ובתי עסק שלא רוצים לעשות עסקים עם ישראל יבטלו כרטיסים שמקורם בישראל, הכרטיס שאני מדבר עליו הוא תוצרת מדינה בחו"ל ולכן לא תהיה בעיה כזו (נקודה למחשבה ופיתוח) הכרטיס בדואר ---- כמה זה עולה פטור מדמי חבר במידה ויבוצע שימוש בכרטיס ב1000 ש"ח ויותר בממוצע בחודש שימוש של 1000 בחודש? דמי ניהול חודשיים מופחתים העומדים כיום על 6.25 ש"ח. (נכון לתאריך 22.12.2004) אולי כבר לא עדכני ועדיין יש דמי שימוש חודשיים כל חודש! דמי הגבלת אחריות – 21 ש"ח לשנה.דמי אחריות! הנפקת הכרטיס בכפוף לאישור cal ו/ או חברת דואר ישראל. כפוף לתנאים, חייב שיהיה לך חשבון עם כסף נזיל בבנק הדואר |
![]() |
# 7 |
אחראי פורום שמות מתחם
|
שמת לב מה אתה אומר?
זה כמו שאתר הימורים ישתמש בפיפל לקבלת כספים, הרי זה רק עוד דרך לקבלת כספים, לא? בכל מקרה, אני אומר לך את זה בוודאות ולמנוע אי נעימויות, פייפל לא מאשים פעילות מהסוג שאתה עושה והם יחסמו לך את החשבון וכל הכסף שיהיה לך בפנים. אני מדבר מניסיון אישי.
|
|