|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
[מכרז] אתר מדריכים לפוטושופ למכירה!
שלום, החלטתי למכור את האתר שלי, מדריכים לפוטושופ!
כתובת האתר: www.qixer.net אתר קיקסר הוא אתר מדריכים לפוטושופ. האתר בעל פוטנציאל גבוה להצלחה וכמובן אפשר להרחיב את תחומיו למדריכים לפלאש וכד'. האתר בזמן שהוא היה באוויר היה מאוד צולע לא עודכן ולא פורסם כמעט ולמרות כל זאת רק מפירסומות של גוגל כבר הרווחתי קרוב ל800 שקל, ותארו לכם עבודה כזאת עם מפרסמים פרטיים. סטטיסטיקות: ממוצע כניסות ליום: 250 כניסות ייחודיות נאמנות הגולשים (גולשים שחזרו לאתר): 55% מהגולשים נכנסו אליו פעם שניה ויותר. דירוג האתר בגוגל: מקום שני תחת מילת החיפוש "מדריכים לפוטושופ" (נפוץ מאוד) PAGERANK של האתר : 2 מה כלול? - דומיין: www.qixer.net - אחסון בלתי מוגבל - עיצוב מקצועי - קידוד מותאם למנועי החיפוש (=אופטימיזציה) - קידום האתר למקום השני בגוגל - מערכת ניהול תוכן מקצועית - מערכת חיפוש מדריכים - תוכן (כ20 מדריכים שתורגמו\נכתבו בלעדית) - פרסומות גוגל מותאמות שרק צריך לשנות את הקוד לחשבון שלכם ולהתחיל להרוויח האתר בעל פוטנציאל ענק להצליח, רק משום חוסר זמן אני מוכר אותו, הושקעו בו מאמצים רבים וכסף רב והוא שווה הרבה מאוד, אין לי זמן לשחק עם קונים תופסת ואין לי זמן להתעסק עם ילדים. אז המכרז מתחיל מהסכום: 1000 שקל קפיצות של: 50 שקל ![]() Last edited by megashape; 17-12-07 at 15:51.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
אחראי פורום
|
מספר שאלות.
"אכסון בלתי מוגבל". 1. לכמה זמן? 2. כמה תעבורה? ואל תגיד לי "בלתי מוגבל", כי אחרי שיהיה לזה 200GB תעבורה וזה יקרוס אני לא רוצה לשמוע תירוצים. 3. כמה נפח אכסון? כנ"ל. "דומיין". 1. לכמה זמן? 2. כולל העברת בעלות? "עיצוב". 1. האם יש לך זכויות יוצרים על העיצוב והקידוד? "קידום". 1. אתה יכול להתחייב שהוא ישאר ככה לכמה זמן? "מערכת ניהול תוכן". 1. האם יש לך זכויות יוצרים? האם יצאו לה עדכונים? האם אתה מוכר את כל הזכויות על המערכת? האם היא חינאמית? ואני מקווה שיש לך זכויות יוצרים גם על כל התוכן והתמונות. בקשר למחיר - 1100 ש"ח על אתר של 250 יחודיות ו-15 מדריכים - זה המון. אני מציע לך להוריד את המחיר. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
כל עוד השרת של light-era חי, כך גם האתר שלי. נפח אחסון 100 מגבייט (בנתיים זה מספיק אתם יכולים להרחיב) 20 ג'יגה תעבורה. לדומיין אני משאר שנשארו עוד כמה חודשים 3 + . וכן זה כולל העברת בעלות. כן, העיצוב והקידוד נעשו על ידי. כאמור אם כל האתר עובר לידי מישהו הקידום ישאר כמו שהוא, אבל אם בזמן הזה אתר אחר יקדם את עצמו ויעבור את שלי זה לא על אחריותי מרגע מסירת האתר. זו מערכת שנבנתה בלעדית לאתר, רכשתי אותה ממתכנת, והיא לא חינאמית. וכן יש לי זכויות על התוכן והתמונות. ולגבי המחיר, זה מחיר סביר, אולי לא להוסטס אבל לסביבה אחרת זה כן, אבל בכל אופן הורדתי ב100 שקל. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|