|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
האתר החדש שלי. מדריכים לפוטושופ
שלום לכולם!
בשבוע וחצי האחרונים עבדתי קשה מאוד על אתר חדש שלי. הכל פרי יצירתי כמובן חוץ ממערכת הוורדפרס. אתם בטח שואלים מה עם האתר הישן שלי באותו נושא.. אז הוא נמכר והחלטתי לפתוח אחד חדש ולהפיק לקחים מטעויות שעשיתי בעבר. אז הנה האתר: Hot Photoshop Tutorials מבקש ביקורת בונה בבקשה.. ![]() תודה ![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
איזה תותח!!!!
בהצלחה דבירושש דבר איתי אחי מה נעלמת ![]() שבת שלום
הוסטסניון
|
אז ככה:
-אתר בלי הרבה תוכן(בגלל שזה התחלה),נכון? -עיצוב מהמם. בקיצור את יפה ומרשים. רק שאלה קטנה למה לי להכנס לשלך ולא של אחרים?אני יודע שזאת שאלה מעצבנת אבל תחשובה על זה. בהצלחה. |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
בהצלחה גבר
![]() יופי של אתר!
חבר וותיק
|
ציטוט:
דבר ראשון- 3 מדריכים מפורטים מאוד להתחלת אתר זה מכובד ביותר. יש לי תכנון מפורט מתי כל מדריך נוסף יתפרסם ועוד מספר דברים חדשים. כמובן הכל בהתאם לאסטרטגיית SEO לקידום האתר. דבר שני- למה להיכנס לשלי ולא של אחרים? מדריכים ייחודיים ומפורטים. זה לא אינדקס אלה אתר תוכן מקורי ולדעתי יש מגוון נושאים שלא עשו עליהם מדריכים. בגלל זה פתחתי את האתר בנוסף לאינטרס להרוויח קצת כסף ![]() רז- תודה ![]() |
|
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
כל הכבוד,ממש יפה
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
מהמם. המדריך ללוגו לא מובן, עיצוב מעולה, זה מבוסס על וורדפרס? נראה לי שכן.. תקן אותי אם לא.
וכמו שאמרו, חסר תוכן. למה האתר באנגלית? מה עם סאב-אתר בעברית? |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
כשנכנסים לאתר, רואים עיצוב מקצועי, דבר זה גורם לגולשים להישאר באתר,
בעניין התוכן- אל תשים המון מדריכים/מאמרים להתחלה, כל תקופת זמן תעלה כמה . הגולשים יתעניינו ומידי יום יכנסו ויצפו לתוכן חדש. סה"כ אתר מושקע מאוד, רואים שעבדת על זה קשה. בהצלחה. buis. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|