|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
אחראי פורום
דירוג מסחר: (0)
|
[למכירה] מערכת בדיקת מיקום אתר בגוגל.
למכירה מערכת לבדיקת מיקום בגוגל.
המערכת בעצם בודקת באיזה דף מופיע האתר בגוגל(מקסימום 15, אבל בקלות ניתן לשנות), במילות החיפוש אשר רשם המשתמש. כל העיצוב בנוי באופן שבו כל אחד יכול לשנות את העיצוב-ללא שום בעייה. במידה ותרצו ניתן גם להוסיף אפשרות קבצי שפה. המערכת דורשת כ-9KB, ועוד 3KB בשביל הקוד אבטחה. המערכת אינה משתמשת במסדי נתונים כגון SQL. ניתן גם לדבר על אפשרות של שליחת הדו"ח במייל. קוד האבטחה נבנה על ידי, והיתרון שלו-אינו משתמש בקבצי קוקי הניתנים לשינוי על ידי המשתמש-ואינו משתמש במסד נתונים. המערכת בנוייה באופן יעיל, מכיל 2 מחלקות-אחת לביצוע פעולות, שנייה לקבצי סקין. הדרכה מלאה על כל הפונקציות תימסר לקונה. התנאים? אינכם רשאים למכור/להפיץ את המערכת ללא אישור ממני, כמו כן, במידה וימצא שימוש נוסף במערכת ללא אישורי(ולא מעניין אם "אח שלי הפיץ בטעות", "בטעות שיתפתי את המחשב שלי")-אתם תצטרכו לשלם לי את מחיר המערכת על כל מערכת שתפעל מהקוד שלכם-ואולי אף יותר, ע"פ ההסכם, ברגע שהמערכת עוברת אליכם-אתם לא רשאים למכור, להפיץ, להראות חלק מהקודים ללא אישור מראש. אתם תקבלו קבלה לפי החוק, ע"ש חברה גדולה להנהלת חשבונות ושירותי מחשב. קרדיטים-במידה ותרכשו את אחת מהמערכות, יהיה גם קרדיט משתנה למטה. הקרדיט לא יהיה גבוה מ-100 פיקסלים. יהיה ניתן להוריד את הקרדיט במחיר נוסף. לכל הצעות המחיר-ה"פ, לכל השאלות-כאן. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
אחראי פורום
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
כל דבר אפשר לעשות ביד-גם מערכת פורומים, פשוט תגיד לכל אחד שירצה לשלוח הודעה שישלח לך SMS עם שם המשתמש, הסיסמה, וההודעה. SMS? שיבוא אלייך. זה מקל. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|