![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש צוות לאתר חדש.
![]() שלום לכולם, לאחר עבודה רבה בעוד מספר ימים יקום הפרוייקט שלי- בידור ישראל. לאחר חשיבה רבה ארגנתי את כל הקטגוריות באתר ומכיוון שלא אוכל לנהל ולעדכן הכל לבדי, אצטרך לארגן צוות הולם. אשמח אם תציעו את מועמדתכם והשתתפו עימי בהקמת האתר. (Www.Bidoor.co.il) להל"ן התפקידים הנחוצים לאתר: מפרסמים: צוות אשר יעזור לפרסם את האתר בהתנדבות לרשימות התפוצה שיש להם (אייסיקיו,מסנג'ר, אימייל). קטגוריית כתבות: לקטגוריה זו דרוש צוות אנשים בעלי יכולת כתיבה טובה אשר יוכלו לכתוב כתבות בנושאים שונים ובין השאר לתרגם כתבות אשר כתובות בשפה האנגלית. קטגוריית סיקורים: לקטגוריה זו דרוש צוות אנשים בעלי יכולת כתיבה טובה ובנוסף יכולת לדרג את הסרט/משחק בתחומים השונים כגון: גרפיקה, סאונד וכד'- אין צורך בשליטה בשפה האנגלית. קטגוריית משחקי פלאש: לקטוגירה זו דרוש צוות אנשים בעל זמן פנוי ורצון להשקיע, המטרה של הצוות לעדכן משחקים מרחבי האינטרנט באתר. קטגוריית סרטוני פלאש/וידאו: לקטגוריה זו דרוש צוות אנשים בעל זמן פנוי ורצון להשקיע, המטרה של הצוות לשוטט ברשת ולהוסיף סרטוני פלאש/וידאו מצחיקים. קטגוריית תמונות מצחיקות: לקטוגרייה זו דרוש צוות אנשים בעל זמן פנוי, המטרה של הצוות לעדכן תמונות מצחיקות. אין צורך בשליטה בשפה האנגלית או בכל דבר אחר. קטגוריית Cheats: לקטגוריה זו דרוש צוות ממש נחוש אשר יוכל להשקיע את זמנו עד פתיחת האתר באסיפת ציטים למשחקים שונים ומגוונים- יש דרישה לשליטה בשפה האנגלית. חשוב לציין- כל העבודה היא התנדבותית בלבד. בנוסף האתר מושקע מאוד בעל עיצוב מרשים ומערכת מאובטחת וגדולה. אשמח לדבר עם כל אחד ממכם בפרטי או בכתובת האימייל: omerm92@014.net.il בנוסף פתחתי מסנג'ר ואיסיקיו לאלה שלא אוהבים אימייל: Omerm91@hotmail.com - MsnM 374416657- Icq.
חבר חדש
|
אמממ לא יודע איך קוראים לך חבר צוות יקר,
אבל את האשכול הישן נעלת לי בגלל שהקפצתי אחרי יום אולי. תודה על ההתראה.
חבר חדש
|
אוקיי סלח לי הפעם אני מתנצל,
פניתי תודה.
חבר חדש
|
היום תאופשר גישת דמו למי שמעוניין להתרשם תחילה לאתר.
|
|