|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
צריך עצה מה לעשות בחופש הגדול מבחינת עבודה.. [קשור לגרפיקה]
שלום!
אני אגש ישר לעובדות ולעניין, אני דיי ותיק בעסק של עיצובי wordpress והשוק בחו"ל יורד בתקופה הזו כיוון שהמון מעצבים מתחילים מוכרים עיצובים מועתקים [כמעט כולם] במחיר זול וזה גומר את השוק למעצבים האיכותיים שאני מחשיב את עצמי שאחד מהם. אני מניח שאחרי החופש הגדול המצב ישתפר.. השאלה היא האם להכין כרגע כמה עיצובים שאני יכול ולמכור ביחסית זול או לחכות עד שתהיה תקופה טובה [בתקווה שתהיה כזו] ולמכור רק אז במחיר נורמאלי (כשאני מדבר על מחיר נורמאלי אני מדבר על 200$+). יש אפשרות נוספת שהיא לעבוד בארץ עם לקוחות ישראלים שהיה לי נסיון לא טוב איתם בתחילת דרכי ולהרוויח מחיר של 50-80$ לעיצוב.. אשמח לעצה ממכם ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
תכין עיצובים ותמכור אותם יותר בזול/תכין עיצובים ותמכור אותם באתר כמו טמפלט מונסטר ואז תרוויח יותר מכל עיצובאם תמכור כמה פעמים אותו.
עריכה: לצלם בוידאו איך אתה עושה עיצוב (כאילו screen shot רק סרט) לעלות לאינטרנט ולמכור בפאיפל ![]() Last edited by נמרוד; 03-07-07 at 18:18.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
לפי דעתי , אם בנית לעצמך תדמית של מעצב ברמה גבוהה והמחירים שלך הם 200 דולר , תמשיך
לשמור על הסטטוס הנוכחי - התדמית שלך תשאר כמו שהיא כרגע והלקוחות הרציניים יגיעו בסופו של דבר. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
לדעתי אתה צריך לעשות מספר מסוים של עיצובים ולמכור אותם במחירים זולים יחסית.. ככה יכירו אותך יותר,ומשים הדרך כבר סלולה...
חוץ מזה,אני מעוניין בעיצובי וורדפרס.. ![]() מסנג'ר orcool2@intermail.co.il איסיקיו 23232328
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() לדעתי על תרד מהרף שלך שהאחרים יעלו אתה תשאר בדעה שלך תמיד. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
לדעתי כדאי שתשאר עם המחיר של ה-200 דולר תכין עכשיו הרבה עיצובים כדי שאחרי זה תוכל למכור אותם ולהרוויח הרבה ואז פשוט בזמן מסויים תמכור כמו שאתה רגיל ב-200 כל אחד
|
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
אל תכין בכמויות, זה פשוט לא שווה את זה לאור המצב כיום.
עיצובים לא מקודדים נמכרים ב-20$ דולר מחיר ממוצע ומקודדים ב-50-60$. תפתח לעצמך תיק עבודות ותתחיל לקחת עליך הזמנות אישיות. תור הזהב של ה-wp נגמר לצערי :\ נחכה ללהיט הבא ![]()
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
נראה לי שאני אלך ככה: אני אכין 3 עיצובי wordpress נוספים ובנתיים לא אציע למכירה. רק כשיהיה ביקוש אני אציע. בנוסף אני אעבוד על תיק עבודות ואתחיל לעשות עבודות מותאות אישית. תודה רבה למגיבים. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר על
|