|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
פלייליסט - מצעדי השירים
אהלן!
בקרוב יושק! פלייליסט יעסוק במצעדי השירים בישראל ובעולם יאפשר הורדה והשמעה אונליין באתר. בקרוב יציג נגן עם מילות השירים . באופן חוקי! (ניתן לצפות ולהוריד שירים גם דרך הסלולר)כתובת האתר: http://playinglist.net/ מעוניין בביקורת על הרעיון, העיצוב, הדומיין, ודעה על רווחיות האתר. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
חוקי?
לא נראה לי ממש.. ניתן להוריד את השירים.. יש לך אישור מאקו"ם?.. רעיון מאוד נחמד לאתר ווארז ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
אשמח אם תסביר לי את החוקיות שבדבר.
רעיון טוב, ביצוע נחמד, שפר עיצוב דחוף ליותר צבעוני.. אין אפשרות לדרג שירים, קח בחשבון. |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
אהבתי... שפ עיצוב.. זה נראה אתר פריקי כזה... כזה שעוסק בדברים "יותר" לא חוקיים מהורדת שירים.
עריכה: אני שומע את השירים, והכפתור של השתק לא נמצא - יש בלגן בשירים, אני לוחץ על אחד של סעדו ויש את האחד של טיפקס (שנשמע חרא באנגלית..) Last edited by נמרוד; 02-05-07 at 15:26.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
אין כל נגיעה בתחום ז"י העניין בורר עם עו"ד ועדיין נבדק משפטית עם הגורמים הרלונטיים. ועד כה לא נמצאה אי חוקיות בדבר
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
תגיד, לעורך דין שלך באמת יש תואר?
לא חוקי? על מה אתה בידיוק מדבר, הורדת שירים והשמעת שירים ללא אישור אקו"ם ואתה מדבר איתי על חוקי?
# 7 |
חבר בקהילה
|
אחח.. זכרונות.
גם לי היה אמור להיות אתר כזה ( www.myplaylist.co.il ) , עד שקלטתי שזה לא זול בכלל להחזיק אותו (ועכשיו אני תקוע עם הדומיין ~_~ ). בלי רישיון מאקו"ם ורישיון מחברות התקליטים בארץ, זה לא חוקי.
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
אני בדיוק מחפש עורך דין,
תוכל לתת לי את שם עורך הדין שלך, ואת השם שלך כדי שאני אברר שאתה באמת לקוח שלו בבקשה (שלא סתם תמליץ לי על סתם עורך דין)? האתר לא חוקי, השמעת והורדת שירים זה שיא הפרת זכויות היוצרים. גוגל יפסלו לך את החשבון. למה? לא חוקי. לא חוקי, לא רווחי, לא טוב, לא יצליח. אם במקרה יצליח? תקבל מייל ותאלץ לסגור. |
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
בנאדם זה לא חוקי בשיט.... אתה נותן לגולשים הורדה ישירה על HTTP לשירים שרשומים עליהם זכויות יוצרים
# 10 |
הוסטסניון
|
האתר יצליח. אני בספק אם תרוויח ממנו משהו בעזרת אדסנס (כמו שתאי אמר, יחסמו לך את החשבון).
אתה יכול לעשות הורדה רק אחרי ששולחים הודעת SMS. אגב, תוסיף עוד מצעדים, כי לא כולם אוהבים מוזיקה ישראלית. בכל מקרה, בהצלחה עם האתר. תאי, אם אתה מחפש עורך דין, אני יכול להמליץ לך על עורך הדין שמייצג אחד מהאתרים שלי, http://www.galils.info. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|