|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
כמה שאלות לגבי עבודת תיכנות.
אני צריך תיכנות לאתר שייקום בקרוב.
אני צריך שהתיכנות יהיה PHP, מערכת ניהול תוכן נוחה וקלה לשימוש, שהאתר יהיה מאובטח, מערכת מאובטחת להכנסת פרטי כרטיסי אשראי לצורך תשלום, באתר יהיה גלריות, ותיבת חדשות . מה המחירים ( ואל תוסיפו אותי לאיסיקייו תכתבו פה את המחירים, באיסייקיו אני לא אדבר עם אף אחד, רק לאחר שאני אברר פה מחירים.) מתכנתים רציינים על רמה בבקשה . תודה רבה, ושבת שלום! |
![]() |
![]() |
# 7 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
בשביל לבצע סליקה אלקטרונית...אתה צריך לפתוח מסוף סליקה ולקנות SSL SSL - מתחיל מ 20 דולר לשנה מסוף סליקה : ממה שאני יודע פתיחת מסוף 249$ וכל חודש בין 50 ל 100 דולר תלוי בהיקף העיסקאות שאתה עושה (לפי מידע מנטפאי) בנוסף לא הייתי ממליץ לך לשמור בשום אופן שום פרטים של כרטיסי אשראי - הסיבה : במידה ופרצו לשרת (אפילו שזה לא קשור אליך) וגילו את האוצר של המספרים והכל... וגנבו את המספרים ועשו בהם שימוש... מישהו יתבע אותך..אכלת אותה תשלם על זה כל החיים (וד"א גם המתכנת שעשה לך את המערכת) תבצע חיוב ותמחק את הפרטים... הדרך הבטוחה מפני גניבת מידע היא מחיקה.. זה לא מידע שהוא רלוונטי לך יותר מפעם אחת (בעת החיוב). זה סתם טיפ לעתיד. לגבי המערכת : גלריות - זה כולל קטגוריות או פשוט גלריה אחת ? שמציגה תמונות ? המערכת תכלול את כל הסליקה שציינתי ? מחכה לתגובה על מנת לתת הצעת מחיר.
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני מציע לך לחשוב על דרך אחרת מסליקת אשראי באינטרנט כי כרגע אני לא רואה שיש לך משהו שיגבה אותך.. ואם אתה רוצה את זה אז תפנה לחברות הגדולות ששם תיהיה מגובה ב99%.. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
תן לי להבין אותך...אתה טוען שכל מי שבונה מערכות עם סליקה הוא מטומטם ? תן לי להסביר לך משהו קטן הדבר הטיפשי היחידי שאפשר לעשות זה לשמור את הכרטיסי אשראי במסד ב. אני מתכנת כבר כ 7 שנים (קצת יותר אולי) ואני ברמה מספיקה בכדי להקים מערך אבטחה עבור סליקה. זה קודם כל כל העניין של נטפאי ואחרים נועד בשביל חסוך לבעלי החברות את הכאב ראש מול חברות האשראי והסכמים בנקאיים.. זה הכל סתם לידע כללי גם ב"חברות הגדולות" - יש מתכנתים שמסתובבים פה ואני יודע על כמה מהם... כל מה שאמרתי זה שלא יישמור את הפרטים של הכרטיסי אשראי - זה הכל.. אתה רוצה לספור את כמות האתרים שמבצעים סליקה אוטומטית ? אם זה היה כזה לא בטוח כמו שאתה אומר... כנראה שלא היה כל כך הרבה - נקודה למחשבה.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|