![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש שותף לאתר אבטחת מחשבים
שלום,
דרוש שותף לאתר אבטחת מחשבים,האתר אם פונטציאל גדול להצלחה,האתר יעסוק בכל מה שקשור לאבטחת מחשבים,מדריכים איך לאבטח את המחשב,תוכנות לניקוי המחשב להורדה,טיפים,כל מי שיהיה לו בעיה ישר יפנה לאתר הזה לא נתקלתי באתר כזה בעברית או בארץ,שאלתי הרבה אנשים ואמרו לי שהאתר אם פונטנציאל גדול להצלחה גדולה,כמו כן רווחים מהאתר יהיה מגוגל אדסנס וואלה נטוורק... אני מחפש לפרוייקט שותף רציני כמה דרישות מהשותף : -מתכנת שידע לבנות מערכת לעיצוב הקיים (חובה) -ידע בקידום האתר (היתרון) -מבין באבטחת מחשבים(היתרון) -ידע ב html (חובה) אני מבקש רק פה לרשום ולהציע את עצמכם
בברכה איתי,מעצב אתרים. my devinartart gallery : www.dm-design.deviantart.com ביקורות: [1] עיצוב אתרים | עיצוב אתרים תדמייתים | עיצוב אתרים עסקים | עיצוב לוגואים | עיצוב באנרים ועוד... email - itai067@gmail.com |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אתה מתכנת? נשלחה הודעה פרטית למי שמעליו
בברכה איתי,מעצב אתרים. my devinartart gallery : www.dm-design.deviantart.com ביקורות: [1] עיצוב אתרים | עיצוב אתרים תדמייתים | עיצוב אתרים עסקים | עיצוב לוגואים | עיצוב באנרים ועוד... email - itai067@gmail.com |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
נשלחה הודעה פרטית
עוד הצעות
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר פורום
|
אהלן, אני מתכנת עם אופציה להשקיע כספית באתר ולתרום עם היידע שלי לפיתוח המערכת,
שלח לי מידע נרחב יותר בפרטי.
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
במידה ותתאפשר מערכת בשפת הASP אשמח אם תדבר איתי בMSN..
maordavidov@hotmail.com |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|