|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
מציע את עצמי בתור בונה/חותך(טעות:מקודד) ומתכנת אתרים
שלום לכולם.
אז החלטתי להציע את עצמי בתור בונה/חותך ומתכנת אני מוכן לעשות את הדברים הבאים: 1.לחתוך עיצוב 2.לתכנת לכם מערכת ברמה של פשוטה עד בינונית ובקיצור לבנות לכם אתר מעיצוב מסכן בלבד. יש לי ידע בתחום כבר יותר מחצי שנה(בערך כבר 7.5 חודשים) אני יודע שזה נשמע ממש ממש קצת אבל תאמינו לי שרוב הזמן הזה התמקדתי בחיתוך ולמדתי כמה שיותר דברים אני בונה את האתר לפי התקן של W3C ולפי שפת ה-XHTML אני משתמש לרוב רק בשכבות(DIVים) וב-CSS שהשילוב הזה מאפשר לאתר שלכם לעלות יותר מהר במינימום של קבצים ותמונות אני גם משתמש ב-JavaScript למקרה שאני אצטרך לבנות משהוא שהוא מתבצע בלי רענון.בקשר למערכת אז אני בונה אותה בשפת PHP ויש מצב שגם היא תהיה ב-OOP(תכנות מונחה אובייקטים) אז מי שרוצה חיתוך,תכנות,בנייה או כל דבר אחר מוזמן ליצור איתי קשר בפרטים הבאים: מסנגר:haiim_cool@walla.co.il אימייל:admin@x-programer.com הודעה פרטית ***אני נמצע בבית רק בסוף השבוע פעם בשבועיים לפעמים גם אני מגיע בימי חול או בסופי שבוע לפני שעבר שבוע*** עבודות אחרונות שלי: 1.http://lazertekk.com 2.kolnoa.info יש עוד עבודות בהמשך כרגע אני מכין כמה אבל פשוט לא סיימתי אך אחד מהן Last edited by חיים; 05-05-07 at 17:51.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|