![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
virtualsig.info - המכירה
www.VirtualSig.info
נוצר ב Sun 08/06/2006 פג תוקף ב Mon 08/06/2007 רשום ב: namecheap *כולל לוגו + באנר (וכמובן קבצי המקור) אתם יכולים להציע הצעות מחיר בפרטי. ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
דביר, אני באמת לא רוצה לפגוע בך או במכירה,
אבל כדאי לך לחשוב על זה. אם קיימים בכלל, מעטים שמות המתחם הפנויים שיהיו שווים ברגע הקנייה שלהם הרבה יותר מהמחיר עלות שלהם. לוגו ובאנר, לא ממש משנים את זה! info כמו המשמעות שלו: info, אמור לשמש בעיקר לאתרי מידע, ולכן אני לא חושב שיהיה בן אדם שיפתח אתר חתימות וירטואליות (אם לזה הכוונה), על דומיין info, אלא אתר מידע על חתימות וירטואליות. אם אתה סובר שבעוד כמה שנים, info יתפוס תאוצה, יכירו אותו יותר בארץ ובעולם והוא ישמש לאתרים מכל הסוגים, תשמור אותו, באמת שאין טעם להזמין ואז למכור, אם מישהו היה רוצה לפתוח אתר כזה הוא כבר היה קונה את הדומיין, בהוסטס אני מניח שהוא לא יחפש. שיהיה לך רק בהצלחה! |
![]() |
![]() |
# 6 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
שיהיה בהצלחה דביר!
אחלה בן אדם! דביר תתחבר בבקשה לאייסיקיו (יש לי בעיה עם המסנגר), אני רוצה לדבר איתך
# 10 |
מנהל ראשי
|
מה הבעיה שלך?
ממליץ על משהו? סבבה. אבל למה "להציק" מעבר? אם אין לך משהו חכם לכתוב..אתה לא חייב. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|