|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
[ServMe.Net] - דרושים נציגיי מכירות לעסק.
שלום,
אני דניאל צומבר - מנכ"ל העסק סרבמי. אני מחפש נציגיי מכירות לעסק. הנציג יקבל מהעסק 15% על כל מכירה (שנעשתה על-ידו). דרישות: * שפה גבוה. * אחראי ובוגר. * שיהיה לו 3+ דרכים ליצרת קשר - פלאפון חובה והוא אחד מן השלוש (לדוגמא: ICQ, MSN Messenger, E-Mail וכו..) * ניסיון במכירות מתחום ההוסטינג -מועדף. * ניסיון בשימוש מצד לקוח של DA -מועדף. למעוניינים, ניתן ליצור קשר בה"פ או באחד הדרכים בחתימה עם הפרטים הבאים: * שם ושם משפחה. * מספר פלאפון,פרטי יצירת הקשר. * מהיכן קיבל את נסיונו (אם קיבל). * גיל. * וקצת על עצמכם כבני אדם ונציגי מכירות . |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר פורום
דירוג מסחר: (0)
|
תראה אישית אשמח להציע את עצמי,
שם ושם משפחה:מאור יוסף בן 16.5 מספר פלאפון:0524641616 (קו פרטי) מסנג'ר:maor@maoryosaf.com מהיכן קיבלתי את נסיוני:לפני ככמה שנים עבדתי בחברת PWH,לשעבר prowh.net,אחרי שנה וחצי התחלתי לפתוח עסק עצמאי במשך פעמיים בשם M-HOST,אחרי שסיימתי לנהל ופרשתי מהנושא הזה,עברתי לתמיכה טכנית ושירותי תיכנות בספיישל סרב,אחרי זה הכרתי את שימעון מנהל ספרינט סרב ושמה הועסקתי כמתכנת צמוד לחברה,אני גם ניהלתי ותחזקתי בימי את חברת BESTB,הייתי עובד גם בחברת האיכסון ישראל סרב משך שבוע אחרי זה ירדתי מהתפקיד,אני גם עזרתי לחברות מסוימות מתחילות להשתפר הן במגזר הפרטי שלהם בנושא התיכנות והן במגזר הציבורי שלהם (יחצ"ב). קצת על עצמי כבנאדם:בחור שאפתן,משעשע,מצחיק ומאוד חברותי,אוהב לעזור ולתרום גם אם זה לא בכסף לפעמים,אני אישית אוהב את התחומים שלי האישיים כקוסם ומשורר מה שמעניק לי ביטחון בחיים. וכבנאדם אוכל לומר לכם בפירוש חד משמעי שאינני שונה מאיש כאן,אפילו בידע ה"רב" שלי. כיום אני לומד:תאוריה,ניהול עסקי וניהול ארגונים בינלאומיים,כתיבת מחזאות ושירים,בניית קסמים,מחשבים. ובתור נציג מכירות,לא יודע לא התעסקתי בזה הרבה אבל אוכל לנסות כמו שאומרים...
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|