![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
שרת איחסון בחו"ל
אני זקוק לשרת איחסון בחו"ל
מינימום 50 ג'יגהבייט איחסון מנימום 500 ג'יגהבייט תעבורה חודשית חשבונות אימייל עדיף ללא הגבלה, לא פחות מ-250 של 30 מ"ב כל אחד כניסה למייל גם דרך האינטרנט כתובת בינלאומית כלולה או במחיר מוזל שרת לינוקס לא פחות מ-3 חשבונות FTP סאב דומיינים ללא הגבלה תמיכה 24/7 טלפון/מייל פרטים נוספים דרושים: חברה רשומה ומוכרת חשבונית מס לצרף אתרים המצאים על השרתים המדוברים תודה מראש יהודה
# 2 |
חבר בקהילה
|
אם יש לך כ.א בינלאומי/ויזה אני מציע שתקנה ישר מהאתר ולא דרך תיווך.
# 3 |
חבר על
דירוג מסחר: (1)
|
יש לי בשבילך מישהו רציני עם שרתים בחו"ל
0722114233 - אבי 0525042226 - שרון אנשים רציניים http://www.fwbhost.com/ |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
הצעה לי אליך.
אחסון על שרתי godaddy. 100 GB שטח אחסון. 1000 Gb תעבורת נתונים. 6 חשבונות ftp. 1000 חשבונות מייל, אך רק עם 10 Mb לכל תיבה. גישה גם דרך האינטרנט. הפניית מיילים חינם ללא הגבלה. סאב דומיינים ללא הגבלה. מחיר: 45 ש"ח. מחיר כולל דומיין: 60 ש"ח. [לא ניתן לרכוש את הדומיין ללא חבילת האחסון]. תמיכה- תמיכה ע"י godaddy בלבד, בטלפון (ארה"ב) ובמייל 24/7. אני אעזור לך כשאוכל ובמה שאוכל. תשלום בהעברה בנקאית. עוד פרטים בהודעה פרטית. יום טוב! |
![]() |
![]() |
# 5 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
מניסיון מצויין שהיה לי עם Zone.net אני ממליץ לך לעבוד איתם.
הם קיימים מאז 1994, ובשנה האחרונה הם גדלים בטירוף, מוסיפים כל הזמן שרתים. אפשר להסתדר עם Sean מבחינת שטח האיחסון. כשעבדתי איתם הוא פשוט היה מקפיץ לי את שטח האיחסון ככה: כמה אתה רוצה? 15GB מספיק לך? רוצה 20? (אני אומר לו אמ.. כן) טוב קח 30GB. פשוט שטח בשבילם זו לא בעיה גדולה. בקיצור מומלץ בחום. אתה יכול לקנות מהם אולי אפילו VPS או משהו.. תהיה לך יותר שליטה על האיחסון שלך. אגב, בקשר לגודדי: שמעתי עליהם רק דברים רעים בקשר לאיחסון שלהם. הם מצויינים בדבר אחד - דומיינים. לסיכום, אם יש לך שאלות בקשר ל-ZONE.NET אשמח לענות. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|