|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
![]() אני רוצה להקים חברת איכסון... ואין לי ניסיון בכך אלא ידע בסיסי בעינייין קראתי מאמרים על פתיחת חברות והכל אך עדיין נותרו לי הרבה חורים בהבנה...
אני צריך מישהו שיסביר לי על כל העיניין , ממי לקנות, מה עדיף שרת ייעודי או ריילסר , של כמה לקנות רייסלר אם עדיף לקנות רייסלר... ועוד! וכמובן ממי הכי כדאי לקנות! תודה רבהההה לעוזרים!!!!! |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר פורום
|
בין שרת יעודי לרייסליר יש הבדל עצום:
בשרת יעודי אתה יכול לפתוח אחסון ללקוח להריץ שרתי משחק שרתי רדיו bnc ועוד... ברייסליר את יכול לתת אך ורק אחסון! אבל בהתחלה תמיד כדאי לעבוד עם רייסליר כדי ללמוד את הפאנל ניהול... |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
קודם כול תלמד על כול עניין האיכסון, זה כמו שלא תבין כלום בעניין מסעדות חוץ מלראות את הסדרה של השף הארוני מבשל, ותרצה לפתוח עסק.
תתחיל לעבור פה באשכולות, תקרא תחפש, תבין, תקנה איכסון תתחיל ללמוד את הפאנל ועוד דברים אחרים. |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
צור קשר.
# 5 |
הוסטסניון
|
אתה מוזמן ליצור קשר אני יעזור לך.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
אחרי שתלמד את הנושא לעומק, אתה מוזמן ליצור עימנו קשר בנוגע לחבילות Resellers שאנו מציעים.
http://www.hostatonce.com/reseller.asp
# 7 |
חבר בקהילה
|
בוא אני אקצר לך: לך על ריסלר.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
אנשים פה חושבים שהשאלה שלי הייתה רק בין רייסלר לייעודי... בוא נשפר ת'בקשה...
בתור אחד מתחיל כמה ג'יגה כדי לי לקחת רייסלר? ממי הכי כדי? ואיך אני מתחיל לפעול ביחס לתומכים טכנים /נציגים/ וחסויות...? זה בעיקרון מה שאני רוצה לדעת... תודה רבה לעוזרים!!!! |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
תתחיל ברייסלר עם מקום של ג'יגה ואל תשלם ליותר מחודש אחד.
תקנה מעסק רשום ועדיף גם זול יחסית, שלא יעלה על 60 +-, ועדיף גם לפני שאתה קונה לבקש פה ביקורת ככה תידע שאתה הולך על בטוח. בתור התחלה תביא תומך טכני אחד ונציג מכירות אחד, אתה לא צריך יותר מזה, אבל אנשים שמבינים עניין. חסות פה חסות שם זה לא מזיק, זה דווקא עוזר לפרסום בהתחלה. ועוד המלצה שלי, תקנה עיצוב ממעצב מיקצועי וקידוד טוב, המראה של אתר חשוב בתור התחלה. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חסום
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|