|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש בונה מערכות מיומן שיעבוד איתי על מספר רחב של פרוייקטים קרובים
שלום לכולם.
לאור הפרוייקטים הקרובים שבאים יש לי צורך באחד שיפעל איתי ויודע לבנות מערכות מתקדמות. כמובן התשלום יהיה בהתאם לפי כל עבודה ופרוייקט. דרישות שלי מהבונה מערכות: 1) בעל נסיון וידע רב בתחום של בניית מערכות ב- php\asp. 2) אחד שידוע כרציני ושלא פורש באמצע העבודה או שיעשה בעיות כל שהם. 3) מעל גיל 16. (יש אפשרות לגיל נמוך יותר אם אותו אחד יראה רצינות מתאימה) 4) בעל חשבון בנק. לא אוהב לעבוד עם הדואר. כעיקרון זהו. נא הציגו כאן מועמדויות או צרו איתי קשר בפרטים שבחתימה. חשוב מאוד- לכל אלו שחושבים לרשום משהו בסגנון של "פנה אליי...אני יוכל להציע לך משהו.." , ובכן אני לא פונה לאף אחד. כל אחד שחושב שהוא מתאים, שיצור איתי קשר או שיראה כאן עבודות ואני כבר אראה אם לפנות אליו. (אכן כן, לפני מספר ימים פרסמתי אשכול דומה במטרה, אך חשוב מאוד להדגיש שהפעם אותו בונה מערכות יפעל בצמוד אליי ולא בצמוד למשרד שלי. הכל עובד בשיתוף איתי, ולא כמו באשכול הקודם. נא לא להתייחס אליו בכלל.) רפי. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
כמו שציינתי יש מספר פרוייקטים. עדיפות אם תפנה אליי למסנג'ר או לאייסי ונוכל לדבר כמו בני אדם ![]() -לא משנה לי איזה שפה כל עוד אתה שולט בה כמו שצריך. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
ובכן, כנראה אתה זוכר את האשכול הקודם ![]() בכל מקרה, הנה תשובות להכל ואני מקווה שלא ישאלו עוד שאלות אלא רק מועמדויות ![]() אז ככה: 1) אם אין לי חשבון בנק? - אין לך? לא בעייה שלי. אני אפקיד את התשלום, מתי שאצתרך כמובן, לחשבון של ההורים שלך מצידי. אני פשוט לא עובד עם הדואר אף פעם. 2)אם אני מתכנת רק ב-php\asp? -לא משנה לי כל עוד אותו אחד שולט באותה שפה כמו שצריך. 3)אם אני מתחת לגיל 16? -על זה כבר עניתי. אני מקווה שאתם לא עוורים ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|