|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
דירוג מסחר: (0)
|
ממליץ לך על:
http://www.freetopsite.co.il יש שם מערכת חינמית אם אתה רוצה.. אבל אם אתה רוצה משהו יותר רציני ולא חינמי. יש שם את מערכת הpro. מערכת מצוינת עם המון אפשרויות! במחיר של 10 ש"ח לחודש. אם אתה מעוניין צור קשר עם בעל האתר(דרך האתר). יום טוב.
# 6 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
אשמח לרכוש ממך , מחיר מציאה :qqb003: ואם הוא יותר מתקדם מ topsite אז זה חייב להיות משהו טוב ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
ראיתי את המערכת של webking ושל topsite ואי אפשר להשוות בכלל,טופסייט ברמה אחרת. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! דירוג מסחר: (0)
|
תוכל ליראות תחרות פרו שמישהו קנה.
המערכת לא על השרת שלך אלה נישארת על השרת שלי. מה שכן אתה מקבל סקריפט שאתה שם בעמוד כל שהוא, מעצב את העמוד כמו תחרות לכל דבר, מעצב ובוחר את מבנה התחרות דרך פנאל הניהול של התחרות שלך ויש לך תחרות משלך. הינה תחרות של מישהו(תחרות פרו): (אל תתיחס לעיצוב אתה יכול להתקין איזה עיצוב שאתה רוצה). http://www.free-top.office-serv.biz ואל תדאג בקשר לשרת, אני מאוחסן ב SITEAM ככה שאין לך מה לדואג בקשר לזה. |
![]() |
![]() |
# 9 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! דירוג מסחר: (0)
|
לא אמרתי יותר משל webking אמרתי יותר משל topsite.
אתה יכול לבדוק תכנס לתחרות ותירא. אני נותן יותר פונקציות ממה שיש בtopsite.co.il. אין דמו אולי אני אפתח אחד. אבל כמו שאמרתי תוכל ליראות אותה בפעולה בתחרות שהראתי. ועוד משהו, כמובן שאפשר לשנות עיצוב והכל דרך פנאל ניהול התחרות, ויש סטטיסטיקות מאלות וכו... תוכל להרשם וליראות את התחרות החינמית בפעולה. עכשיו ראיתי את webking. זה בדיוק אותה רמה. אתה תוכל ליראות אם תכנס לתחרות שהבאתי לך קישוא אליה.
דוא"ל: almog.zimel ב ג'מייל נקודה קום מסנג'ר: almog שטרודל freetopsite נקודה co נקודה il Last edited by somebody; 25-10-05 at 16:04.. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
ויש שם בקושי כמה אפשרויות,קוד הצבעה/שינוי פרטים/התנתקות תשלח לי דמו של אדמין ואז אני יוכל להגיד לך. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|