|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
webIMPERIO - wanted - דרושים
webIMPERIO - wanted - דרושים
לחברת webIMPERIO, לפיתוח וקידום אתרים, דרושים עובדים למילוי משרות. על כל המועמדים להיות מעל לגיל-15(על-פי חוקי התעסוקה בנוער). מועמד שאינו רציני, לא ייתקבל. להלן המשרות: משרה #1-מקדם אתרים ניסיון מוכח של לפחות שנה ניסיון בעבודה עם לקוחות טלפון נייד זמין-חובה! המלצות-יתרון משרה #2-מתכנת אתרים ידע בשפות PHP, ASP כל שפה אחרת-יתרון! ניסיון מוכח המלצות-יתרון! טלפון נייד זמין-חובה! עמידה בזמנים משרה #3-מעצב אתרים נסיון מוכח עמידה בזמנים עבודה עם תוכנות גרפיקה מתקדמות, כגון: פוטושופ אימג' רדי אילסטרטור טלפון נייד זמין-חובה! המלצות-ייתרון! מעצבים, שימו לב: אין צורך בנסיון\ידע בקידוד עיצובים תמורה-תשלום פר עבודה מועמדות למשרה הרצויה, יש לשלוח לכתובת המייל: manpower@webimperio.net, בצירוף מספר המשרה, וקורות חיים(אם יש) מאחר ונותרו מספר מקומות בכל משרה הנ"ל, ניתן להגיש מועמדות, עד ל-15 בספטמבר. מועמדים שלא ייפנו דרך המייל, לא ייתקבלו. שאלות, ניתן להפנות בתוכנות המסרים המידיים שנמצאים בחתימה. בהצלחה.
חבר בקהילה
|
ציטוט:
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
לאחר שהלקוח יציע הזמנה, ניתן לתת לו הצעת מחיר, ולא להיפך, מאחר וכל מתכנת דורש תמורה שונה. אנו נוקטים בשיטה, שמטרתה למתן את הפער בין הצעות המחיר של הצוות, ולתת את הצעת המחיר הטובה ביותר ללקוח.
# 9 |
Rar.co.il
|
שלום,
יש לי מספר שאלות ומכיוון שאני לא משתמש בתוכנות מסרים ("שאלות, ניתן להפנות בתוכנות המסרים המידיים שנמצאים בחתימה") אני אציג אותן כאן: 1. האם אתה רק מנהל עסקי או שיש לך ידע בפיתוח/עיצוב/קידום/הנפשה או כל דבר אחר שקשור לפיתוח ועיצוב אתרים? 2. נניח והתחלתי לעבוד עמכם, האם מותר לי לקחת קרדיט על אתרים שתוכנתו על ידי? 3. האם יש לך את היכולת והתקציב בתור מנהל עסק להביא לקוחות רציניים (לא כאלה שישלמו 1000 ש"ח על אתר שלם) כך ששנינו נוכל לצאת מכל עבודה עם חיוך על הפנים?
חבר בקהילה
|
ציטוט:
2) כן. איננו גם מבקשים ממך בלעדיות לעבודה אצלינו. תוכל להציג אתרים שבנית באמצעות החברה, בתיק העבודות שלך. אולם, בעיצוב של האתר(במידה ויוצר על-ידינו), תוצג חתימה של העסק, ולא שלך. 3) מאחר והעסק נפתח, ככל חברת סטארט אפ, אני לא מצפה ללקוחות רבים, בחודש-חודשיים הראשונים, ורוב המשאבים, יילכו לפרסום העסק. אני מתכנן, שככל שנייצג יותר לקוחות, ושמנו ייגדל, יבואו לקוחות רציניים. ה"אני מאמין", של החברה, אומר: "מתן השירות הטוב ביותר, והאישי ביותר, והתנהגות כאילו היינו תאגיד". מקווה שהתשובות ספקו אותך. נחי.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|