![]() |
# 1 |
Permanently Banned
דירוג מסחר: (0)
|
Prisonbreak.co.il
שלום,
אני ומנהלי האתר הישראלי של Prisonbreak.co.il עובדים על פרוייקט חדש, הקשור לסידרה "נמלטים" - Prisonbreak. הפרוייקט עדיין לא יכול לצאת לפרסום לרשת, אבל כשיפתח כולכם מוזמנים להיכנס (אני אפרסם הודעה). אנו צריכים מעצב מקצועי שיוכל לנדב בשבילנו עיצוב בחינם, מי שמוכן לעצב בשביל הפרוייקט, אנא צרו איתי קשר. אייסיקיו: 20600177 מסנג'ר: nhyr9@walla.com אי-מייל: nhyr9@walla.com * חשוב לציין, המעצב כמובן יקבל קרדיט על העיצוב. אבקש לא לכתוב תגובות כמו: "נראה לך שמישהו יביא לך עיצוב" וכ'ו, תודה. בברכה, צוות האתר הישראלי של "נמלטים" www.Prisonbreak.co.il ומיתר דוד. Last edited by Meitar; 16-08-06 at 01:01.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
אחראי פורום
|
אם אתה צריך אכסון/רדיו או משהו בחסות לאתר הזה תגיד לי...
עיצוב אני לא יכול לספק אבל את שאר הדברים כן... למה? כי זה אחלה פרוייקט!
# 3 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אוקי, תודה. עם אצטרך משהו אני אצור איתך קשר, בכל אופן תודה ![]() בנתיים אני צריך עיצוב, מעצבים תגיבו בבקשה. ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
תדבר איתי בבקשה באיסיקיו או במסנג'ר. אני אסביר לך במפורט על מה הפרוייקט. איסיקיו: 20600177 מסנג'ר: nhyr9@walla.com תודה, מיתר דוד. www.PrisonBreak.co.il |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
תראה, עם אתה לא מעוניין אתה לא חייב. אנחנו לא מחייבים אנשים לעצב לנו, זאת התנדבות! שיהיה לך לילה טוב. מיתר. www.Priosnbreak.co.il |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
אני רוצה להפנות אליך מישהו, אני שואל אם התמורה היא רק קרדיט באתר? אני מכיר מעצב מוכשר מאוד שעושה הרבה עבודות עבור תמורה שהיא לא כספית (כמובן שלבסוף הוא מרוויח ממה שהוא מקבל). Last edited by BHXHUI; 16-08-06 at 01:19.. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אני לא הייתי שלילי אלייך, ועם כן אז מצטער. ההצעה עדיין פתוחה, בבקשה תדבר איתי באיסיקיו או במסנג'ר. איסיקיו: 20600177 מסנג'ר: nhyr9@walla.com תודה, מיתר www.Prisonbreak.co.il |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|