|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
שרת DELL חזק, חדש ובאריזה למכירה
המוצר הוא חדש לחלוטין!
![]() ![]() השרת הוא מתוצרת DELL, מדגם SC1425, שרת BRAND עם אחריות ONSITE למשך 3 שנים של DELL מפרט: Dell 1U קישור לאתר היצרן: http://www.dell.com/content/products...555&l=en&s=biz המחיר באתר היצרן בארה"ב הוא כ 12,000 ש"ח מחיר למזומן כולל מע"מ: 10,000 ש"ח מחיר לתשלומים: כל תשלום תוספת של 1% Last edited by Nforce; 11-08-06 at 03:18.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
עסק רשום
|
אפשר לדעת ממי קנית את השרת
אייך נדע שהוא לא גנוב והאם אביב הרשקוביץ או ברק 013 קשורים אייך שהוא לשרת אשמח אם תיתן לי מספר סידורי של השרת כדי לבדוק שהוא לא נחשב כגנוב האם אפשר לקבל את השרת באותו רגע שאני משלם ? במידה וכן צור קשר admin@server.org.il |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
א. השרת אינו גנוב. ב. השרת אינו קשור לאביב הרשקוביץ או לברק (אמרתי שהוא חדש ובאריזה לא?). ג. אין אפשרות לקבל אותו מיידית, צריך להזמין ותוך כיומיים אתה מקבל אותו. שקד שלחתי לך הודעה פרטית. Last edited by Nforce; 11-08-06 at 11:40.. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
עסק רשום
|
ציטוט:
הבנתי מול מי התמיכה ? בינת , אומניטק ? מתי אפשר לרכוש את השרת אני מעוניין האם אפשר להיפגש לקבל את המספר הסידורי ולדעת מאיזה חברה השרת נרכש לגבי קבלת תמיכה ? |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
במהלך השבוע הבא אני אענה לך על כל השאלות. אני יכול להבטיח לך שאין פה שום עבודה בעיניים, הכל כשר וחוקי! (מי שמכיר אותי יודע שאני לא מתעסק בדברים לא חוקיים) |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
עסק רשום
|
ציטוט:
ל DELL יש כמה יבואנים בארץ אני אחכה לתשובה מסודרת מול מי התמיכה וכמובן אם אפשר מספר סידורי עוד לא יצא לי לעבוד עם יבואן ואני עובד איתם הרבה שמורידים 2000 ש"ח על שרת אחד ככה שזה קצת מוזר בגלל זה כל השאלות |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |