|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
מציע את עצמי בתור תומך טכני
שלום לכולם..
למי שלא מכיר אותי שמי שי, אני מציע את עצמי כתומך טכני. וותק- ניהלתי את חברת מאסטר-סרב פני כשנה+-. עבדתי במספר חברות. ידע- ידע בכמעט כל פאנלי הניהול של WIN/LUX מבין בSSH. ידע במערכות מוכנות בסיסי. ידע בדומיינים-מצוין..(ניהלתי פה בפורום את פורום דומיינים). תומך ב4 דרכים. איסיקיו,MSN,אימאל ופלא'. יש לי יחס סבלני ללקוחות,שפה גבוה. אנגלית ברמה גבוה. אני מוכן לעבוד רק בעסקים רשומים(עוסק מורשה בונוס). בעלות שרת ייעודי/מיני. וזהו. התמורה לא ממש מעניינת אותי. רק שתהייה הוגנת וריאליט. לא נגיד איזה אחסון של 50 מגה. אפשר אולי כסף רייסלר.. דרכים ליצררת קשר עמי. Icq-11349043 MSN-tweger@gmail.com Email-tweger@gmail.com Phone-050646115 הפלא בתיקון(שוב ![]() מי שרוצה שיצור קשר עכשיו. (אין לי בעיה להשאר עד שעות מאוחרות). בתודה, שי.
Drugs and H.T.A ![]() Last edited by Shay; 08-08-06 at 22:48.. |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
התמורה לא ממש מעניינת אותי. רק שתהייה הוגנת וריאליט. לא נגיד איזה אחסון של 50 מגה. אפשר אולי כסף רייסלר..
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
עסק חדש, עוסק מורשה כ"חברת בת" של עסק.
בעל שרת vps של win, פאנל plesk. מכיוון ואני לוקח כסף על תמיכה אני אשלם לך, אך איני מתכוון לשלם כאשר אין לקוחות\לקוחות לא זקוקים לתמיכה. אני אשמח אם את תנאי התשלום נסגור בינינו. אני עוסק מורשה. אם זה נראה לך, תשלח לי הודעה פרטית עם פרטים ליצירת קשר. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|