![]() |
# 1 |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
מציע 50% מוויזטפ למכירה.
ערב טוב,
אני מציע 50% מוויזטפ למכירה. הסכום עומד על 2000 ש"ח. לפרטים נוספים צרו קשר טלפוני בלבד : 0505232749. ישנו שרת אשר משולם בתשלומים נשארו עוד 3 תשלומים. (הלקוחות מכסים את ההוצאות). ישנם 2 שרתים מושכרים מSPD, מפרט שלושת השרתים : Intel Pentum 3.0 2M cashe 64BIT 1G ram 80G hardisk השרת מושכר AMD Athlone 3200+ 1G ram 80G harsidk שניהם יושבים בארון של sPD עם מחיר נוח מאוד לשני השרתים. Intel Pentum 4 3.0 2M cashe 64BIT 1G ram 200G hardisk יושב בארון אחר ונרכש בתשלומים. ליצירת קשר 0505232749 עריכה : ניתן לרכוש את כל וויזטפ במחיר של 6 אלף ש"ח כולל השרת ללא השכרת 2 השרתים. המחיר כולל לקוחות ויימחר אך ורק לאדם אשר יוכל להציע את שירותיו בצורה הטובה ביותר לכלל לקוחותי אני לא הולך להפקיד את הלקוחות שלי אצל אנשים שלא מבינים עיניין. בברכה, מאור. Last edited by MaorD; 05-08-06 at 21:52.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
הלוואי והיה לי את התקציב שאתה רוצה..
![]()
# 5 |
חבר וותיק
|
הצלחה מאור אחי!
מומלץ..
# 6 |
חבר בקהילה
|
מחיר טוב אבל חבל שאתם מוכרים תחברה ואז לא מוכרים ושוב מוכרים אני כבר לא מבין אתם מנהלים ממש סבבה וחברה ממש סבבה חבל לפרק.
בסוף תבינו שעשיתם טעות מקווה שתתעוררו ותחליטו לא למכור
בברכה, ליאור PSPARE.net מעבדת PSP - מתמחים בתיקון,פריצה,החזרה לחיים,מודים,שידרוגים,תוספות,חלקיי חילוף,נרתיקים קשיחים,נרתיקים רכים,פאוצים,ועוד הרבה יותר לקונסולת הPSP שלכם!!! הכנסו עוד היום ולא תצטערו! |
![]() |
![]() |
# 7 |
אחראי פורום
|
אחלה בן אדם מאור, אחלה עסק בנה, אחלה הכל.
החלטה נכונה לפי דעתי. שווה!
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|