![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ביקורת על Hostrick
שלום רב,שמי בן ואני מנהל את חברת האחסון ישראל-סרב
עד הזמן הקרוב אני רייסלר בהוסטריק - עד שאני יקבל את היעודי אני מוכרח להגיד כמה דברים על החברה Hostrick.... גיא גיא מנהל החברה....פשוט בנאדם נ-ד-י-ר ....אין הרבה אנשים כאלה החברה מאוד חשובה לו וכמו כן הלקוחות...הוא עושה הכל בשביל שכולם יהיו מרוצים ובנאדם מאוד מקצועי ורציני מי שאומר שנער בן 15 לא יכול להקים חברה ולהצליח טועה בגדול - גיא הוא כזה תמיד אפשר לסמוך עליו ותמיד הוא נמצא גיא - אני רוצה להגיד תודה על כל החודשיים האלה שהיינו ביחד מאז שעברתי אצלך מהחברה הקודמת אתה עזרת לי בכל מה שצריך ואפילו עשית לי טובה מדהימה אז שהיה בעיה עם הלקוח.. אני מאחל לך המון בהצלחה בחברה שלך ואני בטוח שתצליח לדעתי תתקדם עוד שלב ותתחיל להשכיר מיני יעודי ויעודי... השרת טוב אז השרת של גיא מאוד חזק ומהיר...למרות שיש חלק שחושבים שAMD לא איכותי..אבל בעוד איך שהוא כן ! שרת נפלא עם מהירות מצוינת... לצערי רק דבר קטן ....היה איזה שבוע וחצי שהיה תקלות עקב איזה אתר שהיה שיצר עומס....הדבר גרם לי לאבד שתי לקוחות....אבל דברים כאלה קורים בכל חברה ואני מבין את גיא ואני יודע שהוא עשה הכל כדי שזה יחזור התמיכה גיא תלך לישון ! גיאאאא מה יהיה איתך ????? הבנאדם כל היום על המחשב. אתם צריכים משהו ? הוא שם ! תמיד ! המחירים מחירים מעולים יש לגיא.... לי גם היה חבילה לא רעה ובהחלט הוא מצפר את הלקוחות שלו בנושא המחירים וכל דבר אחר המחירים שווים בהחלט את התמורה לסיכום אני מאחל לגיא המון בהצלחה בעתיד ...ואני חייב לו הרבה תודה.. עוד תודה אני רוצה גם להגיד לניר מחברת לבל-סרב שהיה הקפיצת פתיחה שלי (אצלו הייתי בחודש הראשון) והיה בהחלט שרת מעולה - ועברתי רק בגלל שהלקוחות שלי רצו פאנל בעברית.... עוד תודה אני צריך להגיד כמובן להרבה אנשים כאן מהפורום שהמליצו לי לבחור בהוסטריק תודה לכולם ובהצלחה בהמשך... בן. |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
ידוע , איך אני יכול ליצור איתך קשר ?
|
![]() |
# 3 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
מסנג'ר ben@israel-serv.net גם איימיל פלאפון 0525680075 |
|
![]() |
# 4 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
בן,
נורא אהבתי את הצורה שאתה כותב את הביקורת, המיון הנפלא הזה שלא נראה כאן הרבה, ממש הרשים אותי, וקבל ח"ח על כך. בנוגע להוסטריק, הוסטריק באמת עסק מצווין, שמנוהל ע"י בחור אחראי בעל ידע בתחום. בהצלחה במעבר לשרת החדש. ![]() |
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
גיא פשוט בנאדם מלך אני לא מכיר הרבה אנשים שאפשר לסמוך עליהם ככה
כל מילה שיוצאת לו מהפה בשבילי זהב ! אחלה בנאדם ! אחלה שרת ! אם חשבתם על לקנות אצלו...אז תקנו כבר אין מה לחכות בקיצור |
![]() |
# 6 | |
משתמש חדש
|
ידוע מנסיון
![]() |
# 7 |
משתמש חדש
|
חברה מעולה וגיא בן אדם אחלה.
לגבי השרת זה לא משנה איזה שרת יש לך. יכול להיות לך גם שרת יותר חלש, אבל בר ביצועים גבוהים. ולהפך שרת חזק עם ביצועים נמוכים. הכל תלוי בתיחזוק השרת.
הוסטסניון
|
נכון גם אני לקוח מרוצה של חברת הוסטריק......
שרות פשוט מצויין שרת מהיר וטוב........... ממש חברה מצויינת מומלץ מכל הלב... |
![]() |
# 9 |
חבר פורום
|
ידוע
חבר בקהילה
|
חח סורי אני הייתי אותו אחד שגרם עומס לשרת
![]() אבל גם אני הייתי לקוח שלו וכבר פירסמתי ביקורת עליו ובאמת, חברת איחסון מושלמת ![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|