|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
קונה מערכת/אתר מוכן להעלאת קבצים.
אני מעוניין במערכת או אתר מוכן להעלאת קבצים צעם האת מוכן אז צריך
- עיצוב - פלאש - תכנות כמובן - דומיין - תוכן והכל. עם רק מערכת אז תראו לי את המערכת , והצעת מחיר . ד"א לפני שהנעלו פה, אני משלם כסף . צרו קשר.
# 2 |
חבר וותיק
|
צור קשר.
# 4 |
חבר על
|
יש ברשותי אתר שלם שהיה שלי פעם ואני כבר לא משתמש בו.
זה כולל: מערכת-PHP מתוכנתת היטב עיצוב יפה ויחודי כמובן לא סתם חינמי שכולל גם באנרים מתאימים לפרסום ולוגו לאתר דפי HTML וטפסים כמו יצירת קשר פרסום וסתם מידע בגדול, אתר קומפלט, אם אתה מעוניין דבר איתי יש לך את האי סי קיו שלי, אתה מוזמן גם לשלוח לי הודעה פרטית אם לא, מה שבא לך. |
![]() |
![]() |
# 6 |
Winner
|
יש ברשותי
דומיין ישראלי עיצוב ומערכת למערכת יש פאנל ניהול צור קשר לעוד פרטים
# 7 |
חבר פורום
|
אם אתה עדיין מעוניין.
אני אשמח להציע לך את Upme (שירות העלאת קבצים עם הרבה מאוד וותק, בערך שנה וחצי) היה מוכר בעבר בדומיינים הבאים: www.Upme.ws www.Upme.6x.to כיום, ישנו הדומיין www.Upme.Co.IL המכירה כוללת: - את הדומיין, www.Upme.Co.IL - עיצוב , http://img315.imageshack.us/img315/4645/upmemew9dr.jpg - תיכנות (כולל תוכן, כמובן) - פלאש יעשה במידה ותרצה לבסוף לקנות לפרטים נוספים ויצירת קשר: נתנאל: פלאפון: 0542170944 אייסיקיו: 557419 שבת שלום ושבוע טוב. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|