![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש בעלים/ראשים לפורום.
שלום חברים ,
אני בעל פורום Trip , לפני 3 שבועות היה לפורום כ 70 מחוברים ו כ 2000-3000 הודעות ביום אבל כיום הפורום שלי לא בקרשים, אלה כמעט ותמיד יוצא שאני נדפק מחברות איכסון ובגלל זה הפורום שלי לא פורץ קדימה כמו שאתם יודעים היתי בריסליר של אנטר סרב(שהרסו לי תפורום + יבנגי לקח לי תדומין שהוא שלו אבל הוא קנה בשבילי ולא רצה לשנות DNS ועכשיו הלך הדומין) בקיצור אף אחד לא ידע שעברנו הפורום לא עבד 11 יום. ואף אחד לא ידע שעברנו(איבדתי חצי קהילה אפילו יותר) , אחרי זה עברתי לחברה אחרת הכל היה טוב כרגע הפורום לא עובד כי החברה היא ריסליר של גיא והוא עשה DNS בנוסף לכל הצרות שיש לי הפורום לא עובד,ואני מקוה שיחזור מחר. אני מחפש מנהלים ראשים(לא בעלים) *לא ילדים שיבואו אלי תביא לי בעלים ,ראשי בלבד *לא ילד קטן שיחליט באיזשהו יום להרוס את הפורום. *ניהל פורום גדול בעבר ואני מדגיש גדול(בסדר גודל גדול),בעל ניסיון *בעל יכולת להביא קהילה(לא דיבורים , אלה מעשים)לפחות 20 משקיענים *רצוי שיש לו אי פי מתחלף ![]() הפורום כיום בעל 75000 הודעות וכ 2500 רשומים הפורום מעוצב בצורה הכי טובה שיכולה להיות(אני לא יפרט יותר מידי). אני יודע שיש לי הרבה דרישות אך אני על סף סגירת הפורום אז אשמח אם מישהו עומד בדרישות ![]() תודה רבה חברה על הקשבתם. -אני לא פונה בלי פירוט(מה זה פירוט?לענות על תנאי הקהילה שהצגתי ,מסומן ב *) Last edited by TRIP; 02-02-06 at 21:01.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|