|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Guest / אורח
|
רוצה לתמוך בחברת אכסון
אני מוכן לתמוך בחברת אכסון, כל מה שאני רוצה בתמורה זה שרצ ריו קטן של מקסימום 50 מאזינים, תמכתי בעבר בחברת H-GOD, אך אינם צריכים יותר את תמיכתי,אז בסדר, אני מבין בעניי ויש לי מסנג'ר ואימייל, לא יותר מזה, מחפש חברה רצינית, שאני לא ארגיש כאילו שוחכים אותי ולא צריך את התמיכה שלי... (יכול להיות גם פרסומאי או מנהל מכירות, לא רק תומך.)
תודה, גיל. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
מעוניין בתמורה לאחסון?
# 3 |
Guest / אורח
|
אין לך שרת רדיו?
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
עדיין לא..
# 5 |
עסק רשום [?]
|
תסלחו לי
אבל אני חושב שזה עסק מסריח. בתמורה לשרת של 50 מאזינים, שעלותו החודשים מסתכמת בכמה? 20 שקלים לחודש? אתה מוכן להשקיע כמה שעות טובות לפחות בחודש בבלבולי מוח. מי שיעסיק אותך בתמורה לכזה דבר מעליב אותך ופוגע בך ! לך פעם בשבוע לעבוד במכולת תעזור לו תרוויח יותר. |
![]() |
![]() |
# 7 |
Guest / אורח
|
ת'אמת, אינ עושה את זה גם בשביל הכיף וגם בשביל להבין עוד יותר את כל הקטע. לא רק סתם.
אגב השרת רדיו צריך להיות גם למדיה פלייר. |
![]() |
![]() |
# 8 |
Guest / אורח
|
אוקיי.. סליחה על הדאבל, פשוט שיניתי את דעתי, כרגע אני לא צריך ממש שום תמורה, רק כדי להבים את העניין אני עושה את זה, מקווה לתשובות.. גיל אני מוכן להיות גם מנהל מכירות או פרסומאי.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
Guest / אורח
|
UPצ'י... מצטער על ההקפצה, אני צריך את העבודה...
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר פורום
|
אני הייתי מציע שתספר קצת על עצמך, גיל, מיקום ועוד..
אני אומנם לא בעל חברה כעת (בעל חברה לשעבר) אבל אני לא הייתי מעסיק מישהו סתם ככה, אומנם בתנאים מאוד נוחים של שרת רדיו בלבד אבל אני לא קופץ על מציאות. מנסיון, אני הייתי מבקש קודם פרטים.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|