|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
דירוג מסחר: (0)
|
בעל עסק ? בעל אתר ? מעוניין לחשיפות לאתרך?? כנס !!
שלום לכולם, שמי מאור מנהל האתר חגיגה מזרחית .
בפורום שלי חגיגה מזרחית ישנם כ-7,000 רשומים , ו-175,00 הודעות [לאחר איפוס] הפורום מאוכסן על שרת פרטי ויציב . לפורום שלי ישנם כ-300 משתמשים מחוברים אונלין קבוע, ממוצע כניסות ביום כ-2000 כניסות מכתובת ip שונה [ניתן לקבל סטטיסטיקות מחברת השרתים] . צוות המנהלים שלנו מזמינים אותכם בעלי אתר\עסק יקרים לפרסם אצלנו במחירים מצחיקים !!!! מחיר הפרסום : באנר עליון : גודל הבאנר 480 על 60, מחיר: 150 ש"ח בלבד לחודש! באנר תחתון: גודל הבאנר 480 על 60, מחיר: 100 ש"ח בלבד לחודש! המחירים הם במבצע מוגבל בזמן לכבוד החג . חשוב לציין שעם לאתר\עסק שברשותכם אין באנר פרסום אנחנו נעשה לכם באנר בחינם . למי שמעוניין לדעת עוד פרטים ניתן לפנות אליי לאיסיקייו : 345023899 למי שמעוניין בלינק לפורום נא לכתוב כאן ותשלח הודעה פרטית . שיהיה לכולכם שבת שלום, וחג שמח . Last edited by Maor.; 30-12-05 at 02:59.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
למה מי אתה טופסייט שאתה לוקח מחירים כאלו? ויענו עוד מחיר מבצע בגלל החגים?
סליחה אם אני פוגע בך כפרה אבל אתה מגזים גם אם באמת יש לך 2000 כניסות ויותר אפילו חוץ מיזה תביא הוחכות שיש לך 2000 כניסות ממוצע ליום אחד. אגב זה נחשב לפרסום פורום מערכת מוכנה או משהו כזה לא אבנתי בידיוק אבל עברת על חוקים. Last edited by itziklug; 30-12-05 at 07:34.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
# 7 | |
הקדוש ברוך ה' =]
|
ציטוט:
תוכל לשלוח לי לינק לפרטי?
![]() |
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
Olimpus - לדעתי אני לא מגזים בכלל במחיר, כל בנאדם שאוהב מוזיקה מזרחית כיום גולש בפורום שלי !
ובקשר שעברתי על החוקים - לא עברתי אחי כי לא שמתי את הלינק לפורום שלי . ושוב אני חוזר מי שרוצה סטטיסטיקות או לינק לאתר מוזמן לבוא אליי לפרטי . ו-2000 כניסות ליום בממוצע זה המינימום בסופי שבוע אנחנו מגיעים ל-3000 - 3,500 . יש לי סטטיסטיקות המוכיחות את זה, מי שרוצה מוזמן לכתוב לי בהודעה פרטית והוא יקבל . שבת שלום חברה |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|