|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
זקוק למס' מתכנתים מוכשרים לכל שפות התכנות
אהלן חברים וחג שמח :qqb014:
אני ועוד מס' מתכנתים מוכשרים פותחים אתר מסויים ללימוד כל שפות התכנות הקיימות , יש כרגע CSS HTML וPHP . אנחנו מעוניינים לפתח את האתר הגדול והטוב ביותר . העבודה כמובן בהתנדבות אבל כל אחד שייכתוב בקטגוריה שלו את המדריכים כמובן ייזכר באתר ככותב המדריכים של ככה וככה ויהיה גם כן קישור לאתר הבית של אותו מתכנת במידה ואנשים יהיו מעוניינים לרכוש תכנותים . חסרים מתכנתי JS ASP ASP.NET DHTML XML VB SQL FLASH C C++ PERL PASKAL ועוד (אני בטוח ששכחתי כמה ואשמח אם תזכירו לי עוד שפות שקיימות) *** כל מתכנת המעוניין להיצתרף לפרוייקט הענק הזה מחוייב לדעת את הבסיס עד הסוף , על כל מתכנת לדעת כיצד לכתוב את המדריכים מא' ועד ת' וכדיי שהמשתמש יבין אותם ! לא כמו שיש בכל האתרים פה בארץ מדריכים מסכנים שהמשתמשים לא מבינים כלום כאשר קוראים וצריכים להעתיק ולהדביק בשביל לעשות משהו .*** אשמח לקבל הודעה בפרטי עם עבודות שלכם וכמה זמן אתם מתכנתים ופרטים ליצירת קשר עימכם בפרטי . **עריכה** במידה ובעתיד ייכנס לאתר כסף בדרך זו או אחרת אותם אנשים ייזוכו בקבלת התשלום על עבודתם . כרגע העבודה בהתנדבות . תודה רבה והמשך יום מדהים לכולם :qqb006: בברכה , מאור Last edited by MaorD; 29-12-05 at 14:10.. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אבל אני לא ממש ברמה של לימוד... |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
כל האנשים שרוצים ללמוד או לקחת טפסים ודברים לעזרה יגיעו לאתר וייחשפו לאתרך כאשר אתה תיחשב כאחד הגדולים בארץ ע"י האתר לשפה שבה תעשה את המדריכים . בנוסף כבר אמרתי במידה ובעתיד תהיה הכנסה כל שהיא כל אבל אני מדגיש כל הכותבים ייזוכו בסכום כסף מסויים על עבודתם . |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
כל מי שפותח אתר חושב את זה לעצמו אך לאחר זמן קצר סוגר ומוכיח לעצמו שהאתר היה בין הפיציים במדינה. קח לתשומת לבך.
![]() |
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
דומיין - אני חושב עליו כרגע וכן יהיה . לגביי השני אחד האתרים הגדולים הוא אכן יהיה . למה ? כיוון שזה דבר ייחודי מסוגו בארץ . אין עוד אתר כזה , זה כמו האתר שלך או מה שזה לא יהיה שיש לך בחתימה . זה דבר ייחודי והמון גולשים בו . אצלי זה יהיה דבר ייחודי למה ? בגלל שכל האתרים בארץ מסבירים בצורה הגרועה ביותר . מניסיון שבעבר ניסיתי ללמוד מס' שפות ולא הבנתי כלום פשוט פרשתי , כיום יש לי ידע בסיסי בפסקל ואני ממשיך ללמוד וכמובן שאני עכשיו מבין הרבה יותר טוב לדוגמא את הPHP ASP אני מבין מה הולך שם יותר טוב . בגלל זה הולך בעצם להיות אחד הגדולים אז אל תגיד לי כל אחד חושב ובסוף סוגר . יש 2 סוגים של אנשים - אלו שעושים מה שכולם עושים ולכן סוגרים . והשני - אלו שעושים דברים ייחודיים ומצליחים . |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אתה רוצה להתחרות באוניברסיטה? :qqb001: טוב.... אתה רוצה לפתוח את אחד האתרים הגדולים במדינה ואתה בכלל לא מכיר עוד אתרים מסוגו? המטרה טובה אז זה אחלה אבל תעלה במדרגות אחת אחת ואל תנסה לקפוץ 4 במכה.. קיצור בהצלחה.. ![]()
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|