|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש/ים | מקודד ומתכנת PHP/JS/JQ/AJAX
צהריים טובים,
שמי גל, ואני מחפש אדם אחד או יותר, אשר מתמחה בתחומים הנ"ל לעבודה האופן שותף, הדרישות : (אנא לקרוא את הדרישות) מקודד מקצועי שמקודד לפי התקן W3C ובנוסף לכך מתאים את הקידוד לכל הדפדפנים בצורה מושלמת. - שיהיה זמין ויעמוד בלוח זמנים , שלא יקרה מצב שאחרי עבודה אחת הוא אומר שיש לו בגרות ! - אמין שאפשר לסמוך עליו - אדם שרוצה לעבוד ולהרוויח, בצורה קבועה, שאני לא אצטרך לרדוף אחריו. - אדם שהעבודה שלו כוללת קידוד נגיש ( ע"פ חוקי נגישות ) - יתרון גדול* - JQ וAJAX וJS ברמה גבוהה - PHP ברמה טובה שיודע להלביש ולבנות מערכות בצורה מקצועית - לא מחפש חברה העוסקת בזה, אלא אדם פרטי בלבד ! - לא מחפש לשלם הון על עבודה, כך שרצוי שהמחירים יהיו נוחים. * כמו שאמרתי לא חייב להיות מדבור באדם אחד, אלא יכול להיות מצב שאחד מתמקצע רק בקידוד והשני בשאר בפרמטרים, מה שכן יש עדיפות לאדם שיודע להתעסק בשני התחומים המייל : NatureStudio1@gmail.com הסקייפ : Nature.Studio האתר שלי : www.NatureStudio.co.il במייל יש לצרף רקע כללי, באילו שפות מתמקצע, תיק עבודות. תודה רבה ושבת שלום ![]()
# 2 |
חבר מתקדם
|
כמה הערות בנוגע לבחור (לא בקטע של להעליב או להרוס, אלא פשוט כי זה אמתי):
לאחר שיח קצר בינינו, התברר שאתה מעדיף לקחת את איש המקצוע הזול, אשר מביא אתו את האיכות הזהה. המחירים שאתה דורש, מתאימים אך ורק למקודד חסר ניסיון ו/או למשועמם שמחפש עבודה בנרות. חבל שאתה הולך ככה כי "ככה הלקוחות שלך מוכנים"... בגלל זה שוק הפיתוח בישראל נראה כמו שהוא: אתרים עם קודים לא איכותיים, מחירי רצפה לאתרים ששווים לפחות פי שניים ואפילו שלושה מהשווי הזה. בגלל שאתה לדעתי עסק יחסית חדש, הייתי מציע שתשקול שוב לאיזה שוק אתרים אתה רוצה להיכנס... זה שבונה אתרים איכותיים וככה בנוי שמם, או לזה שבונה אתרים "סבירים" וככה בנוי שמם. בהצלחה כך או כך, ומקווה שתמצא את הביקורת כבונה ומשפרת ולא כפוגעת, מעליבה ומשמיצה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
עסק רשום [?]
|
שמחתי לראות שבחרת לבקר את רמת ״השירות״ שלי, בשיחתינו הסברתי לך מה דעתי על לקיחת מחירי עתק על עבודות שאינן שוות את הסכום, אני נמצא בשוק העיצוב הגרפי קרוב לשבע שנים קח שאל תקבע אם אני חדש או לא, להבא מדברים איתך באופן פרטי אינך חייב לפרסם את ה״ביקורת הבונה״ שלך ברבים, בכותרת האשכול רשום דרושים ילא ביקורת אם הייתי רוצה ביקורת הייתי פותח אשכול כזה, כך שאני לא אבקר את רמתך ואת לא את רמתי, ושוב בהמשך לדברי אני מכיר מקודדים מעולים שנמצאים פה בפורום תתפלא, עם מחירים שפויים ועבודה מצוינת לפחות ברמה שאתה מגדיר את עצמך,
מקווה שתמצא הבנה בדבריי, ותפנים שבשביל עבודה של שעה וחצי אנשים לא ישלמו לך את הסכומים שאתה דורש.
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ב. הפיתוחים שאתה מציג, ודורש ממש לא לוקחים "שעה וחצי לפתח". בכלל, היום כל אתר דורש זמן מינימלי 3-4 שעות לפתח. ועל המשפט המצחיק שלך "תפנים שבשביל עבודה של שעה וחצי אנשים לא ישלמו לך את הסכומים שאתה דורש"- למען האמת, המחירים שלי ידועים לכול, וכל לקוחותיי משלמים מחירים כאלה... ואף-אחד לא מתלונן, רק יוצא עם חיוך ושלל אימיליים של "תודה רבה על השירות". ושוב פעם, הביקורת לא באה לבייש אותך, אלא לתת לך שוב צורה למחשבה לאן אתה רוצה להיכנס. לפי תגובתך אני מבין שאתה רוצה את "השוק השני"... זה שאולי טיפה פחות טוב בביצועיו. שיהיה לך בהצלחה, זה הכול. Last edited by Dwebs; 07-12-13 at 14:29.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
בתור מתכנת צד לקוח (גם צד שרת כמובן אבל זה לא קשור לדיון), אני רוצה לומר שהגישה שלך היא טעות. אולי אתה 7 שנים בתחום העיצוב הגרפי, אך בתור אחד שנמצא גם כן קרוב לשמונה שנים בתחום התכנות צד לקוח וצד שרת, אני יכול לספר לך, שמחיר לשעה למתכנת מתחיל (פחות משנה וחצי ניסיון) נעים בין 60 - 80 ש"ח לשעה. דבר נוסף, כשאתה פונה לבן אדם אתה לא יכול להעריך את שעות העבודה של הבקשה שלך, "משהו שאתה עושה בשעה וחצי"... מי אמר לך את זה? אז יש לי חדשות בשבילך, לפי הדרישות שלך אני יכול לנחש שהעבודות שאתה מבקש הם לא שעה וחצי. בנוסף אתה מחפש מתכנת מקצועי - ובו זמנית מתכנת שיקח זול. אז רק שתדע, מתכנת שלוקח "זול" (זול בהתאם לשוק כמובן) - הוא מתכנת לא מקצועי, כי אם הוא היה מקצועי, הוא היה מכיר את העבודה ואת מה שכרוך בה, ואת כמות הזמן שצריך להשקיע ואת הכאב ראש שלפעמים נתקעים על דבר קטן שלוקח לך יותר מלתכנת את כל העיצוב. אני רציתי להציע את עצמי בהתחלה, אבל כשהמשכתי לקרוא פשוט גיחכתי מהדרישות שלך. ודבר נוסף, תתקן באתר שלך שלוחצים על אודות, שיגלגל קצת יותר כי הדג מסתיר את הטקסט. Last edited by MAORBARI; 07-12-13 at 15:47.. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
שנית אם תעמיק בלקרוא את הכתוב תבין שמעולם לא נרשמה המילה "זול", בדומה לשוק הגרפי וכאחד בעל תעודה אני מכיר מקרוב את "תחרות הילדים" שנעשתה פה בשלל תחומים מכיוון שהפורום הזה מכיל ברובו ילדים מתחת לגיל 18 שאין להם תעודה אלא נסיון של למידה לא מקצועית. אני יודע כמה השקעה דרוש מהמתכנת על כל פרויקט שאני מוציא, האמן לי, כך שאני מאמין במחירים שפויים במיוחד ממתכנתים ללא תעודה, שאגב אני עובד עם אנשים בעלי תעודות וידע עצום במחירים שפויים, אני יכול להעיד על עצמי כמישהו שביחס לשאר המעצבים פה, אני לוקח מחיר יקר מכיוון שאני יודע מה אני שווה, אך לא גובה מחירי עתק, אלא המחיר משקף באמת את המאמץ הדרוש על אותו הפרויקט, ולא בא מנסיון "לעשות עוד כמה גרושים" כי אולי אותו אדם לא מבין בתחום, התגובה לא מתייגת אף אחד בה, אלא נקודה למחשבה.
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אז ככה, אני לא למדתי בשום קורס, אין לי שום תעודה. ואני עבדתי בחברות שאנשים שעברו קורס הגיעו לשם וכשלו לחלוטין, בזמן שאני, שלא למדתי בשום קורס אלא הידע בא בצורה עצמאית, עליתי וצלחתי בעבודה ובפרוייקטים בכירים וגדולים. מעבר לכך, אני לא רוצה לזלזל חס וחלילה באנשים שאתה מעסיק או בעבודות שלהם, אבל נהוג שהאתר הראשי ייצג את הבנייה של האתרים, וברפרוף על הקוד האתר לא בנוי בצורה מקצועית כלל, המון סקריפטים זרוקים לא במקומם, שילוב לא נכון של קוד, קוד סתמי וכו', לכן אנשים עם תעודות לוא דווקא מגיעים לרמה של אנשים בלי. כמו שאתה מודע לידע שלך ולמה אתה שווה, כך הבן אדם שאתה פונה אליו יודע בדיוק מה הוא שווה וכמה, ואין לך סמכות (עם כל הכבוד לא באופן אישי כמובן) לבוא אליו בטענות שהוא לוקח מחירי עתק, בזמן שאתה לא מכיר את האיכויות שעומדות מולך, או לחילופין את הניסיון. לא באתי לריב איתך, ואני שמח שאתה לווקח את השיחה בפרופורציות, באתי להאיר את הדברים הללו כי לפעמים אנחנו לא רואים מה אנחנו עושים או מה אנחנו אומרים. שיהיה בהצלחה! כל בן אדם רשאי להציב תקציב מסויים לפרוייקט או לשירות, זה נכון ובנוסף בסמכותו לבחור את עובדיו ואת מספקי השירות. אך אינו רשאי לבוא למתכנת ולהגיד לו - "אתה לוקח מחירי עתק". אתה יכול להגיד לי המחיר לא מתאים, מעבר לתקציב שלי אבל לבוא ולשפוט את החלטת המתכנת, זה על גבול חוצפה. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|