|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
מכירה | בסיס אדיר לקהילת פורומים
שלום וברכה גולשי הוסטס היקרים,
ברשותי קהילת הפורומים: http://www.realive.co.il כבר למעלה מעשור. בארבעת השנים האחרונות, הקהילה לא הייתה פעילה כיוון שבמהלכן הייתי בצבא ולאחר מכן נדדתי לעולם התובעני של פרנסה ועבודה. תמיד הייתה לי צפייה מסוימת שביום מן הימים אחזיר את האתר לפעילות ולימיו הגדולים ביותר (לא פחות מ-25,000 יוניקים ביום בשיא), אך לצערי, לאחרונה הבנתי שהגיע הזמן לשחרר ושהחיים הם לא אגדה. החלטתי שהגיע הזמן להיפרד מהאתר. עכשיו, העניין הוא כזה. אני מוכר את כל הבסיס של האתר (מסד הנתונים, הקבצים, העיצוב, הרישיון למערכת IPB, התוספות וכל התוכן הקיים באתר) - אך לא את הדומיין, זאת מכיוון שלאחרונה שמתי לב שההפסקה הארוכה עם האתר לא עשתה לו בדיוק טוב בגוגל ואני מעוניין להעביר אותו לרוכש שייהנה מהבסיס המקצועי של האתר ושיהיה לו התחלה חדשה מבחינת נושא הקידום שלו. אני מאמין שתוכלו לעיין ולהיווכח לבד שמדובר במערכת משודרגת ברמות הגבוהות ביותר, העיסוק שלי בה היה אומנם לפני שנים, אך אני לא יכול לשכוח שעבדתי על האתר ימים כלילות במשך פרק זמן ארוך מאוד. יש לו את אחד העיצובים היותר יפים שראיתי למערכת פורומים בסגנון והפונקציונליות שלו אדירה. נוסיף לזה מסד נתונים עצום המכיל כמעט 25,000 משתמשים, 23,000 דפי תוכן ו-365,000 תגובות ומהר מאוד ניתן לבסס פה קהילת פורומים חדשה, מצליחה ורווחית. * מי שיהיה מעוניין לרכוש את הבסיס גם עם הדומיין, ניתן יהיה לעשות זאת. --- מדובר במכירה פתוחה - אני לא שם תג מחיר, כאשר המרבה במחיר - זוכה. יש להתחיל את המכירה בהצעת מחיר העולה על 800 ש"ח (עלות הרישיון עצמו לבדו). הצעות ניתן לשלוח פה בנושא, בהודעה פרטית, או בפרטים הבאים: אימייל: kadarticles [At] gmail.com פלאפון: 0502-054126 תודה! Last edited by Maroon 5; 08-04-13 at 22:08.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
אחי בו אני יגיד בשיא הרצינות , אין מה לקנות את האתר ואת המסד שלו ואת הנתונים שלו כי הם לא שווים כלום אחרי כ"כ הרבה זמן.
האתר ננטש למשך פרק זמן העולה על 4 שנים , וכל המידע שקיים באתר 95% לפחות ממנו מיושן , לא רלוונטי בכלל (למעט אלו שפרסמו כמה דברים חדשים) , וגוגל אפילו לא יעלה את זה בחיפוש כי גם אנשים לא יחפשו את המידע המיושן הזה בגוגל. חוץ מזה בהצלחה במכירה , ד"א קוראים לך יאיר? |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
היי נתי, קודם כל, תודה. אכן, קוראים לי יאיר.
בנוגע למה שציינת, ראשית כל, מה שבעיקר אני מתמחר פה בראש ובראשונה זה עיצוב ותיכנות של מערכת רישיונית ברמות הגבוהות ביותר. הבונוס הוא כל נושא התוכן. אני מסכים איתך שיש לא מעט תוכן מיושן ולא ממש רלוונטי, אך בכמות דפים ומלל של עשרות אלפי דפים ברור שיש לא מעט יעילות להבאת גולשים לאתר ולומר שגוגל לא יתייחס לכל התוכן הזה זו הצרה יומרנית וחסרת ביסוס. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |