|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
|
ביקורות על החברה .co.il
נערך ע"י Dvirs.Net
|
![]() |
# 2 |
Whatever
|
לא יפה, אבל נחכה לתגובה של לפני שנשפוט.
חבר וותיק
|
חבל באמת חבל לשמוע מקרים כאלו שילדים קטנים עובדים על אנשים שבאמת באים עם רצון להשקיע.
אבל אתה עשית טעות ענקית ששילמת לו, מי משלם למישהו על מוצר לא גמור? מילא היית משלם מקדמה זה ניחא אבל לשלם את כל הסכום בעוד שאין מוצר מוגמר?! מקווה שהכל יפתר על הצד הטוב ביותר למרות שאני לא מאמין, לפי הרושם שקיבלתי מדובר בילד (צחי) שרק מחפש להרוויח תדמי כיס שההורים שלו לא נותנים לו, לא משנה אם בכבוד או במרמה. Last edited by loading; 17-12-05 at 23:03.. |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
לא מאמין
אני מכיר את צחי ואת מירו הם לא היו עושיםד בר כזה או שיש להם סיבה מוצדקת או שפשוט הכל שקר ![]() |
![]() |
# 5 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
לאודינג,אין לך מושג ממש על מה אתה מדבר,משום מה הבן החליט לכתוב ביקורת על ולא על צחי כאדם פרטי וזה אני אל מבין למה..
היא אחת החברות המקצועיות והטובות שיש כאן בהוסטס,את צחי אני לא מכיר ולא יודע מה הוא עושה או לא אבל את מירו אני כן מכיר ויודע שהוא עושה את העבודה כמו שצריך ויצא לי לעבוד איתו פעם.. מנהלים תערכו לו את הכותרת,הביקורת היא לא על אלא על צחי.
חבר פורום
|
ואלה אני מנכ"ל של החברה ולא שמעתי על מקרה כזה
מעניין מאוד אני ישמח עם תכנס אלי ותדבר איתי על זה 226293 |
![]() |
# 7 |
משתמש חדש
|
לא רמאים ולא נעליים- חברה מעולה, מניסיון. ביצעת עסקה פרטית, מה הקשר ל?
|
![]() |
# 8 |
עסק רשום
|
זה מוגזם
אתה הולך ועושה ספאם רק בשביל לכתוב את הביקורת הזאת אני ישאיר את זה למנהל הפורום הספציפי הזה אני חושב שהנושא צריך להינעל ובנוסף לא הבאת כאן אפילו לא הוכחה אחת קבלה של בנק משהו |
![]() |
# 9 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 10 | |
חבר פורום
|
ציטוט: