|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
מוכר את האתר Uploads | העלאת תמונות | העלאת קבצים
שלום, אני מוכר את האתר Uploads מחוסר זמן כי בקרוב נפתחת שנת הלימודים והולך להיות לי עומס
רב, אני לא מבטיח למכור את האתר, זה תלוי בהצעות שיהיו . ככה, לאתר יש כרגע PageRank 2, בעדכון הבא יהיה לו PageRank 4 ואם תקדמו אותו אפשר להגיע גם ל- PageRank 5-6, האתר מופיע בביטוי "העלאת תמונות" מקום 10, ובביטוי "העלאת קבצים" מקום 19, האתר מקודם ויש לו וותק וכניסות, הממוצע כניסות ליום זה 200 - 300, הרווחים הממוצעים שלו ליום זה 2$ (לפעמים גם 3$ או 4$ תלוי ביום), סיפרתי לכם בכללי על האתר, יש גם לאותו אתר בלוג: http://www.uploads.co.il/blog/ בבלוג יש מאמר בנושא של העלאת תמונות ואתם יכולים להוסיף עוד מאמרים, לדעתי זה יעזור לכם בקידום, בכללי האתר מקודם בעוד הרבה מילות מפתח ואני חושב שיש לו פוטנציאל רב . מה אתם מקבלים במכירה ? - דומיין - עיצוב (PSD) - מערכת (קבצים PHP ) - מידע (כל הקבצים והתמונות שהעלו לאתר) בונוס (לא חובה): רייסלר בהולנד למשך חודש אחד שלם עם 5GB שטח דיסק . הערה: מבקש מכם מכל הלב, הצעות מגוכחות תשמרו לעצמכם, ואנשים לא רציניים בקנייה תחסכו מעצמכם להגיב. מחיר התחלתי: 1000 ש"ח, תודה רבה.
כותב מאמרים מקצועי - 4 שנים Last edited by Bittan; 24-08-12 at 09:24.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
אני כבר כמה אשכולות מנסה למכור ולא קונים.
אולי תפתח אשכול ביקורת על האתר שלך כדי שיגידו לך מה טוב מה מיותר ומה לא טוב תשפר , תלך לאנשים שמבינים ובעלי ניסיון תשאל כמה האתר שלך שווה , וככה תדע בביטחון כמה השקעת כמה תרוויח ואם שווה לך למכור. ועוד דבר לגבי הצעות , תרשום הצעת מחיר התחלתית לא רושמים פתוח להצעות כי כל אחד יבוא ויתחיל להציע לך 300-400 שקל ולפי מה שהבנתי זה הצעות מגוכחות עבורך. תעשה מכרז. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
תודה רבה על התיקון, שמתי מחיר התחלתי שזה מין מכרז פומבי, המרבה במחיר מנצח, תודה.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|