|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
שאלה| כמה האתר שווה
היי, לא ראיתי איפה כתוב בדיוק אם מותר או לא לעשות בדיקה כמה האתר שלי שווה...(אז אם אסור, סליחה )
יש לי אתר: http://e-pnay.co.il/ אי הפנאי יש בו משחקים סטטוסים קומיקסים אפליקציות סרטונים שמות מצחיקים ועוד... במידה ואני מוכר למישהו, כמה נראה לכם שאני צריך לקחת על אתר כזה? זה אתר שבנוי בשפות PHP SQL CSS HTML ויש לאתר פאנל ניהול לכל אזור, והכל נוח במיוחד.. כמה אתם חושבים שהוא שווה? Last edited by shahahak; 17-04-12 at 20:59.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר חדש
|
מה אמור לגרום לאתר להיות יותר שווה מבחינה כספית?
כניסות, ותק, הכנסה, מה עוד? ואם זה חשוב אני דיי מקומות ראשונים בבאבל טראבל 2(עד לפני כמה ימים הייתי מקום 3, רק שמשהו קרה, ופתאום גוגל הוריד את המשחק הנכון, ואת המשחק הלא קשרו(באבל טראבל 3) העלה במקום למקום של הקודם.
# 9 | ||
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ציטוט:
דומיין האתר אם הוא מיוחד/קליט, מה שהדומיין שלך לא ממש מהסוג הזה. כאן אתה יכול לבדוק מה שבשטח, הרמה של המערכת שהשקעת עליה כסף, כמה היא שווה כולל התכנים במסד נתונים, והקידום במנועי חיפוש ובכללי רמת הכניסות. רווחים למול הוצאות וכ'ו אל תחפש שיעריכו כאן כמה שווה האתר שלך, כי אתה קובע את המחיר. אם תשקיע באתר שלך בתכנים מקוריים, לאורך זמן, המחיר יעלה.. ככה או ככה מומו הפרה אם יצא לך להכיר, אתר (לדעתי) של כלום, שהשקיע לאורך זמן ומכר ב5 מליון רק חצי מהאחזקה באחוזי האתר (לפי פרסום). אף אחד בפורום לא היה מעריך את המחיר הזה. אנשים העריכו את האתר שלך ב 600 שקל? אני לא מאמין.. אני עכשיו הייתי קונה עם מחיר כזה. |
||
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|