![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
קידום אתר
שלום רב,
אני מתלבט מה לעשות, אני קונה כ- 5 מאמרים, מה אתם מציעים לי לעשות ? 1. לפתוח אתר וורדפרס ולקדם את האתר עם המאמרים ? אתר תומך ? 2. לפרסם את המאמרים באתרי מאמרים ? אם יש לכם משהו אחר, אשמח ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
בעקרון.. קידום זה עניין של כל הדברים ביחד.. אתר נקי, מאמרים איכותיים שמתפרסמים פעם-פעמיים בשבוע, כמובן לא מועתקים.. וגם לשלב פרסום מאמרים באתרי מאמרים עם קישור לאתר שלך..
תנסה לכתוב מאמרים לבד גם, הכי קל לתרגם מאנגלית, ככה אתה הופך את זה לשלך ונמנע מגניבת זכויות יוצרים. אני תרגמתי לאתר שלי בערך 20 מאמרים של 300 עד 500 מילים, עשרה פרסמתי באתרי מאמרים ועשרה אני מפרסם כבלוג פעם בשבוע |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר על
|
ציטוט:
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
עוד ?
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אתר תומך טוב שיקבל כוח יתן לך בעתיד אפשרות לעשות החלפות קישורים וכך גם תרוויח פעמיים. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
לפי מה ששמעתי, מאמר אחד לכל אתר .
כלומר, אני לא יכול לפרסם מאמר ב - X וגם ב-Y . אני צודק? |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר חדש
|
צודק - מאמר אחד לכל אתר
מאמר אחד לכל אתר כי אחרת יהיה לאחד האתרים תוכן משוכפל ולדף הנוסף לא תהיה משמעות.
אם כותב התכנים כבר נכנס לנושא הוא יוכל לכתוב בקלות עוד מאמר. מצטרף לעצה של nadavpld - כדאי לפצל את התוכן גם לאתר שלך וגם לאתרי מאמרים. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|