|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
מכירה| Upim.co.il רק 1500 ש"ח המחיר ירד !
המחיר ירד עקב מחסור בפניות..
upim.co.il 1500 ש"ח מכירה מיידית וקבלת האתר מיידי... למעוניינים זה מחיר אחרון, אפשר לפנות בפרטי או בסקייפ maorbari5 למנהלים, אני לא יכול להקפיץ את האשכול הקודם ואני לא יכול לעדכן אותו.. לכן אני פתחתי חדש, מה גם שהמחיר השתנה. תודה. |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
כמה כניסות ייחודיות יש לאתר?
כמה האתר תופס? המסד נתונים? האם המערכת ברשיון? ניתן להעביר רשיונות? מה ההוצאות החודשיות מול ההכנסות החודשיות אם קיימות. תודה עידן
# 3 |
חבר מתקדם
|
כניסות ייחודיות יש בין 600 - 2000.. בימים יבשים.. אם תפרסם תוכן ייחודי וחדש אתה יכול להגיע להרבה יותר בגלל שהאינדוקס בגוגל מהיר... ובד"כ מקום ראשון או שני על דברים ייחודיים או חדשים.
האתר שוקל בקבצים קצת פחות מגיגה.. המסד נתונים שוקל 200+- מגה. המערכת בגרסת 3.8.3 עם רישיון תמידי עם אפשרות שדרוג עד 4.0.4 אין צורך בהעברת רישיונות אתה מקבל את החשבון שלי עם הפרטים והכל.. תשנה מייל וסיסמה ואני כבר לא יהיה קשור. ההוצאות החודשיות כרגע זה אחסון בלבד.. (אני הלכתי על אחסון יקר מאוד שכולל ריסלר.. אבל אני מאמין שזה יעלה לך משהו בסביבות ה 40 - 80 ש"ח תלוי באחסון). ההכנסות תלויות בתוכן שמפורסם באותו חודש, היו חודשים בהם הרווחתי 200 דולר, היו כאלה עם 300 דולר והיו כאלה שבחודשיים הרווחתי 100 דולר.. הכל תלוי בפעיילות בתוכן וברצון שלך לפרסום (ההכנסות מגוגל אדסנס בלבד). הקנייה כוללת 4 עיצובים + המון המון תכנותים ייחודיים + אבטחת הגרסה + קידום ענק + המון מודים והמון המון סדר ונוחיות מבחינה ניהולית. תודה, מאור. |
![]() |
# 4 |
עסק רשום [?]
|
הייתי שמח לשמוע מה הסיבה שאתה מוכר, האם נכון להיום יש הכנסות לאתר? אתה יכול להראות לי הוכחות לסטטיסטיקות? הוכחות לרווחים?
תודה
# 7 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
צור איתי קשר. |
|
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
אני מוכר כי אני עכשיו לפני צבא ואני צריך לעבוד ואין לי זמן להתעסק עם הפורום וסיבה נוספת שלא תגידו שאני משקר היא מזה שמיציתי פורומים.. אני כבר 7 שנים בתחום ומיציתי מכל חור אפשרי.
נכון להיום הרווחים הם מזעריים פחות או יותר 100+- ש"ח בחודש.. אבל זה כשאני לא נוגע באתר ואין תוכן אלא כניסות מגוגל בלבד... אמרתחי לכם ההכנסות יהיו רק אם תשקיעו.. אין פה גלות.. אי אפשר לקנות אתר ולצפות שהוא יכניס לך אם לא תשקיע בו.. כשאני השקעתי בו הוא הגיע לכמה מאות דולרים בחודש וציינתי את זה מקודם.. הוכחת תשלום זה רק למי שבאמת מעוניין וייצור איתי קשר במידה והוא ירצה. יצירת קשר בסקייפ: maorbari5 בפרטי או במייל maorbari@gmail.com תודה. |
![]() |
# 9 |
עסק רשום [?]
|
אשמח תראה לי הוכחות לסטטיסטיקות, הוכחות לרווחים.
|
|