![]() |
# 1 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
![]() היי,
אני צריך לחודשים הקרובים לפרסם עם באנרים בכל אתר אפשרי . אני משלם ע"פ קליקים (לחיצות) על הפרסומת שהיא בעצם באנר פשוט . אני משלם בצורה כזו : בשבוע הראשון שלנו (שבוע התנסות) - אני משלם עבור כל 1,000 קליקים 30 שקלים ! , במידה ולאחר השבוע אני אהיה מסופק ממכם (מהקליקים) מהלחיצות על הבאנרים אני אתגמל אתכם בעוד 20-30% ! אופן ביצוע התשלום : אני מעביר את התשלום כל 100 קליקים או כל 1,000 קליקים על הבאנר לחשבון הPaypal זה בחירה שלכם באיזה תדירות אתם רוצים שאני אעביר את התשלום . בגדול זה מיועד לכל בעלי האתרים אני פשוט צריך כמות מסוימת של כניסות לאתר שלי בזמן הקרוב . לפרטים נוספים, ולכל מי שמעוניין כבר היום להתחיל לעבוד איתי נא ליצור קשר בדרכים הבאות : סקייפ : yarin.g1 דוא"ל : Yarinhost@gmail.com או באמצעות הודעה פרטית . * מי שלא מעוניין אני מבקש לא להגיב באשכול * למי שיש ספקות , טענות ושאלות נא לפנות אל : Yarinhost@gmail.com ירין. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חסום
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
מנהל ראשי
|
תתרגל, זה פורום.
קצת קשה לבקש לפרסם משהו על גבי פלטרפורמה של פורום ולבקש "לא לקבל תגובות". ניחא התגובה לא היתה קשורה לנושא, אבל היא בהחלט קשורה. אני בטוח שאם התגובה היתה "מומלץ" לא היית מגיב אותו האופן. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
מקום שלישי בתחרות קידום אתרים
|
ציטוט:
בוא נגיד שכל תוכנית שותפים אחרת (אפילו מהגרועות שיש) הוא ירוויח כמה אלפים טובים על 13 אלף קליקים. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|