|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
מוכר | תוכנה שמפרסמת אוטומטי בפורומים
אני מוכר תוכנה שמפרסמת אוטומטי בפורומים , היא בהתחלה קשה לתפעול
אבל אני יודע כיצד להשתמש בה ככה שאני יכול לעזור לכם . בשביל להשתמש בתוכנה צריך : סריאל , שם משתמש , סיסמה , אני מביא לכם את כל הפרטים . חסרונות: יכולה לפרסם עד 250 פורומים בלחיצה אחת . יתרונות: אין בעיות איתה , מפרסמת ב-90% מהפורומים ועוברת את ההגנה של VBulletin , אפשר לפרסם יותר מאשכול אחד במכה . מחיר התחלתי : 50 ש"ח (בלי עמלה) . קפיצות של 5 ש"ח .
# 2 |
מקום שלישי בתחרות קידום אתרים
|
אם זאת תוכנה אמיתית, אתה מוזמן לבוא למסנגר.
אני ארצה לראות הדגמה קודם, ותצלום מסך. ואני אקנה את זה. comeback.t@gmail.com |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
דבר שני , זה 24$ , ואתם מקבלים את התוכנה בלי פורומים ובלי שום מדריך , כל מי שמעוניין לקבל את התוכנה + מדריך + פורומים מוכנים עם שם משתמש וסיסמה שהכנתי , שיפנה אלי . מוכר את התוכנה במחיר זול !
![]() |
# 7 |
|
תודה רבה על המידע. אשמח לדעת איך משתמשים וכו'
והנה התוכנה בחינם: http://www.idown.me/download_34238_%...ck.html#showme Last edited by kondason; 26-07-11 at 09:15.. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
הגרסה הכי חדשה של התוכנה זה V5. והיא עובדת על 90% מהפורומים (כולל הפורום כאן) ובמידה ויש קוד אבטחה או שאלת אבטחה שצריך להקליד מתי שמפרסמים אשכול , תקפוץ לך הודעה תקליד את הקוד אבטחה או התשובה לשאל האבטחה ותלחץ Enter. מה שצריך לעשות זה להכין דרך התוכנה הזאתי פוסט , לשמור אותו בהגדרות , להכניס פורומים עם שם משתמש וסיסמא ואיזה סוג המערכת VB , IPB , SMF , MYBB , PHPBB2 , PHPBB3 וכו'.. ובסוף בקליק אחד זה מפרסם. אני יודע זה קצת מסובך להשתמש בתוכנה הזאתי , מי שלא מצליח אני יכול לעזור לו בשיתוף מסך בסקיפ. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
|
ציטוט:
אתה יכול לערוך הודעה שתכלול תמונה? לינק ליוטוב? מה שאתה רוצה? תוכל אולי לשלוח לי פרינט סקרינים למייל בבקשה? |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חסום
|
ציטוט:
מצטרף לשאלה,אשמח אם תפרסם כאן ולא במייל או בפרטי כי זה פורום ... |
|
![]() |
![]() |