![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
העלאת קבצים עם jquery
שלום לכולם, זה כבר יומיים שאני מנסה לעשות את זה - להעלות קבצים בעזרת jquery. קיימים על זה דברים בפורום אבל הם ישנים מדי, אז החלטתי לפתוח את זה מחדש ולהבין מה הבעיה פה.
כמה שאני הצלחתי להבין, בשביל לבצע את העלאה של הקבצים עם PHP צריך לדעת הקובץ הועלה זמנית ואז להעביר אותו לתיקייה שאנחנו רוצים. הבעיה היא שאם jquery אין לנו את האינדקציה הזו. ז"א אנחנו כן יכולים לדעת מה שם הקובץ אבל לא לאן העבירו אותו. אני די מתנגד לכל הקטע הזה עם iframe כי אני לא רוצה להשתמש בזה. אז השאלה היא: איך אפשר לדעת לאן הוא מועבר זמנית, כי כן קיימים plugins של הדבר הזה ואני לא מעוניין להטמיע אותם באתר. הצעות, פתרונות הערות או סתם משהו שיפתח פה דיון מעניין יתקבל בברכה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
Jquery זה צד לקוח, PHP צד שרת
מה אתה בדיוק מנסה לעשות? להעלות קובץ ברקע מבלי לטעון את הדף? לא ניתן להעלות קובץ בעזרת XMLHTTP אך ניתן לעשות ב"כאילו" בעזרת IFRAME או בעזרת FLASH
# 3 |
חבר בקהילה
|
אוקי, אז איך בדיוק יש plugins של העלאות קבצים. כאלה שמבוססים על jquery. איך הם ביצעו את זה?
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
תן קישור לאחד כזה ונבדוק
# 5 |
חבר בקהילה
|
http://valums.com/ajax-upload/
קראתי עוד טיפה לעומק ואני רואה שהוא משתמש בiframe מוחבא, אבל השאלה היא איך הוא עושה מד התדקמות? ז"א - איך הוא יכול לדעת כמה מהקובץ הועלה? |
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
בכל אופן ניתן לעשות את זה עם APC http://www.haughin.com/2007/10/23/ph...th-php-52-apc/
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
שאלה נוספת שדי קשורה בעקיפין לנושא הזה: האם מתוך הiframe אני יכול להריץ פקודות בJS שישפיעו על החלון הכללי של הדפדפן. כלומר, הiframe עצמו מוחבא אבל רוצה להפעיל פונקציה בJS שתשפיע על טבלה שנמצאת בחלון הכללי.
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
מנהל פורום, עסק רשום
|
ציטוט:
אם שם הפונקציה בעמוד האב זה myFunction, אתה יכול לגשת אליה באמצעות parent.myFunction מתוך ה-iframe. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
לא משנה. עזרתם לי מאוד, למרות שזה לא יצא כמו שרציתי(בלי הפרוגרס באר) אבל בכל מקרה הצלחתי לעשות מניפולציות כאלה ואחרות ויצא די בסדר.
Last edited by link; 13-05-11 at 23:08.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|