|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
הגעתי למקום 1 בגוגל בביטוי חזק בשעה טובה
האתר שבחתימה כמובן.
בביטוי "הורדת שירים מיוטיוב" - הייתי במקום 3 כמה שבועות ,ואז עליתי לשני ואחרי כמה ימים ראשון. בנוסף על "הורדה מיוטיוב" אני כבר מקום 3,אני אהיה ראשון גם בזה נראה לי תוך כמה ימים או שבוע. אני גם נמצא חזק בעוד ביטויים באנגלית בגוגל,ויש לי גם ביטויים ביהאו באנגלית בדף 1. how to download youtube videos download youtube videos download youtube video אפילו על download youtube ועל youtube download אני מקבל כניסות ממנועי החיפוש . מקווה רק להמשיך ולהתקדם בדירוג בכל הביטויים.
# 2 |
חבר בקהילה
|
תתנתק מהחשבון ג'ימייל שלך בגוגל, ואז תפתח אשכול חדש..
# 3 |
חבר על
|
זה ישן שגוגל עובד על קוקיז..
לכן מומלץ לעשות בדיקות ע"י כלים לבדיקת מיקום בגגול.
# 4 |
חבר בקהילה
|
זה ידוע וברור.
כל הנתונים שכתבתי לא מבוססים על חיפוש שלי אלא ע"י בדיקה בכלי לבדיקת מיקום במנועי חיפוש.
# 5 |
חבר על
|
אתה עדיין מקום 3 אצלי..
# 7 |
חסום
|
הורדת שירים מיוטיוב - כרגע את מקום 3
שזה מכובד אבל המילה ממש לא חזקה דוגמא ברורה לזה זה פוסט באיזה בלוג לא מוכר מקום שני .. כמו כן ממליץ לך ללכת על שפה אחת ! בהצלחה ! פרנקו , |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
מוזר בכלים שבדקתי הייתי מקום 1 וגם לפי הכניסות.
לכל מי שמדבר על להסגר על שפה אחת הוא לא יודע מה הוא מדבר כי אני מקבל הרבה כניסות גם מחו"ל יותר מאשר מהארץ מכמעט 100 ביטויים שונים. בגלל שהצורה של העמוד ערוכה בתבנית אני לא יכול לשנות את כיוון הכתב,ובקשר לסאבדומיין אין לי צורך בו יש מזהה IP אוטו' שלפי הכתובת IP מכניס את הגולש לשפה המתאימה של האתר.
# 9 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
תלוי אילו ביטויים בדקת.
וכתבתי ביאהו אני בדף 1 בחלק מהביטויים,אז תשים לב
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |