|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
כותב מאמרים באנגלית
שלום לכולם.
אני מציע את עצמי ככותב מאמרים באנגלית בכל נושא. אני בעל אנגלית ברמה גבוהה מאד,עם ניסיון בכתיבת מאמרים באנגלית (גם בעברית אבל כרגע אני מספק מאמרים באנגלית רק). מי שמכיר אותי יודע שאני לא צעיר כך שאנגלית שלי ברמה באמת גבוהה. אפשרי גם לכתוב תכנים בעלי אופטימיזציה למנועי חיפוש. מי שמעוניין בדוגמאות ,במאמרים שכתבתי,שיתן את כתובת המייל שלו ואני אשלח לו. מחיר - 25 ש"ח לכל 100 מילים. תודה לכלום.
מפתח אתרים צד לקוח HTML5 | CSS3 | JavaScript Last edited by netanel83; 15-02-11 at 20:22.. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
קשקוש , כאחד שכותב שנים מאמרים באנגלית התמחור שלו הגיוני מאוד ואפילו זול.. כיום על מאמר רציני לוקחים 60 שקלים ל 150 - 200 מילים.
אפשר גם לרשום סתם שטויות באנגלית ואז זה יוצא פחות.. אבל מאמר הגיוני וברמה גבוהה , לא פחות מ 60 שקלים אז התימחור פה הוגן לדעתי
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
מה כן שעדיף למצוא אנשים בחו"ל במחירים הרבה יותר זולים. של 5-7 דולר למאמר של 350 מילים ברמה |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
לכל החכמים שמגיבים פה מבלי לדעת את סוג ואופי העבודה, אנא מכם הפסיקו.
מאמר איכותי בשפה האנגלית, מאמר ברמה גבוהה שלא עולה על 200 מילים עולה 75 שקלים מינימום. כל מחיר שהוא נמוך מזה במידה והמאמר נכתב בצורה תקנית ומקצועית הוא מצחיק והגיוני מאוד . שיהיה בהצלחה ידידי
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|