![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
![]() טוב אז ככה , אני רוצה לעשות תיבה שהיא תהיה 100% width מהמסך , אבל להוסיף לו אפקט שאם התיבה תתקבץ , כלומר המסך יקטן מתחת ל500 פיקסלים (ה100% width יהיה פחות מ500 פיסלים) אז הוא ישאר 500 פיקסלים ולא יפחת יותר , כלומר ה100% לא "ישלוט" יותר אלה התיבה תהיה 500 פיקסלים.
אפשרי? תודה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
זה לא יעבוד ב-IE8 ומטה, אבל אתה יכול להשיג התנהגות דומה עם min-width and/or max-width.
לחילופין, אם אתה צריך תמיכה ב-IE8 ומטה או רוצה שההקטנה תהיה באנימציה ולא בקפיצה, אתה יכול לעשות את זה בקלות עם JS |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
בדקתי על המאפיינים האלו אבל לא עולה לי התוצאה שביקשתי , אולי ההבנה לא הייתה נכונה.
לצורך ההבנה : יש לי DIV שננתי לו תמאפיין 100% width , אני רוצה להוסיף לו מאפיין כלשהוא בCSS שאם ה- 100% מהמסך יהיה מתחת ל-500 פיקסלים אז שישאר 500 פיקסלים במקום ה- 100% , לדוגמא יש לי מבקר באתר שה- 100% width שלו באתר הוא 1020 , אז פה ישלוט האחוזים , אבל אם הוא ישחק עם גודל הרזולוציה ויוריד את הרוחב ל 420 אז בעצם הוא יראה רק חלק מהDIV כי הDIV ישאר על 500 ולא עוד 100%.. מכוונה שאני מובן. ובקשר למאפיינים האלו אולי לא הבנתי נכון אז אולי אם דוגמא זה קצת יהיה יותר ברור. תודה. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
אני לא יודע על איזה דוגמא אתה מדבר אבל אולי התכוונת אל זה? http://pastebin.com/3pVW8UN9
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
תגדיר ל-DIV
min-widht:500px; רוחב מינימלי |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|