![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
ביקורת | אתר לגן אירועים
היי,
אשמח לקבל ביקורת והצעות לשיפור עבור אתר לגן אירועים שבניתי. האתר נמצא כרגע כל כתובת זמנית, ולא כל הטקסטים מלאים מבחינת תוכן. אשמח אם תגיבו במיוחד על הגלריה - מבחינת נוחות משתמש והבנת הניווט. http://ganicnaan.webz.co.il/ וזה האתר הישן : http://www.ganeycnaan.co.il/ Last edited by hi_sorie; 31-01-11 at 19:51.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
ב"ה
עיצוב - נתחיל עם זה שהעיצוב החדש הרבה יותר מרענן ואיכותי מהעיצוב האפלולי הקודם. אני חושב שמבחינה גראפית כל הדברים במקום הנכון, ויש לשפר דברים מזעריים: כפתור "צור איתנו קשר" כמו גם "שלח טופס" ב'אודות' קיימת החתימה של הצלם. גלרייה - הגלרייה מעוצבת בצורה יפה , אולם אני חושב שהיה מוטב שהגלריה תהיה פתוחה מלכתחילה, ובנוסף אני חושב גם ש"גלריית חורף" , "גלריית קיץ" במיוחד שמדובר בגן - זה נחמד ושימושי מאוד. אני חושב שקלעתם אל המטרה שאליה כיוונתם - בדיוק! נדיר שאני נוהג לציין בנייה ברמה גבוה אבל אני חושב שהשגתם את המטרה העיקרית. * נ.ב. - אני חושב שבאתר כזה , מוזיקה קלילה ועדינה בהחלט יכולה להנעים לגולש. נהדר! ![]()
# 3 |
I am root
|
נראה ממש מרשים , קצת מעצבן שהכפתורים של קיץ \ חורף , נמצאים ב 2 הקיצונים של המסך כשאני רוצה לבחור בין הגלריות ,למשתמש שרק רואה את האתר בפעם הראשונה לא ברור שזה כפתור שלוחצים עליו.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
ראשית, כל הכבוד - אתר שנראה מעולה וגם הצצתי קצת בקוד, וגם שם בלי טענות
![]() כמה הערות קטנות על הגלריה: 1. לחיצה על קיץ/חורף כשאותה גלריה כבר פתוחה פותחת את הגלריה מחדש ועושה שום slideDown. הייתי שם שם התנאיה קטנה כך שאם הגלריה כבר פתוחה אז לא לעשות שום דבר. 2. לטעמי התמונות המוגדלות של הגלריה קצת קטנות מדיי. אולי לשלב תמונות פנורמיות? בכלל, המסך שלי ברזולוציה של FULL HD והאתר תופס קצת מדיי נדלן מסך. 3. שוב התמונה הגדולה של הגרליה: אולי להוסיף מסגרת לתמונה? כמו כן, הייתי שם איזשהו loading gif שיסמן שהתמונה בטעינה. פשוט שים תמונת רקע ל-img של התמונה הגדולה. ככך יש תחושה שמשהו קורה. לחילופין לעשות אפקט fade In/Out במעבר בין התמונות. 4. יש איזה באג בגלריה: אם לוחצים מהר על התמונות הקטנות לפני שהתונה הראשונה עלתה, אתה מוסיף את כל התמונות בגדולות במקום להחליף: ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
חסום
|
היי,
האתר באמת נחמד, אך קצת שינויים מבחינת עיצוב יעזרו מאוד כמו שציינו למעלה, חוץ מהכפתור של "צרו קשר" הטקסט בתפריט מאוד פשוט ומומלץ לשנות אותו.. בהצלחה! |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|