![]() |
# 1 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
![]() שלום שמי פרנקו בימים הקרובים אני מעלה אתר
ואיזה דרך יותר טובה לפרסם את האתר אם לא בFACEBOOK ? פתחתי כבר קבוצה ואני זקוק לכניסות איכותיות ! לא משנה באיזו דרך אך אני זקוק לכניסות איכותיות וכמובן כמה שיותר התשלום ייקבע אם הבן אדם לפניי ביצוע העבודה ויוגוש אחריי ביצוע העבודה עדיפות ל : -אנשים בעל ניסיון מוכח -בוגרים -רצינים -ועמידה בזמנים אפשר להשאיר פרטים פה / הודעה פרטית / MSN |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אם פתחת קבוצה אז חבל הדרך הכי טובה לדעתי זה דף מעריצים.
ובכל אופן אני יכול להפנות אותך לאדם מאוד רציני שלא מתעסק בלייקים חרטה של אנשים שאחרי זה עושים אנלייק או עושים הייד לפוסטים, אלא מביא לך קהל מעריצים ממוקד אחרי עבודת SMO נכונה, הוא גם בונה ומעצב את הדף בצורה הכי מקצועית שיש. אם תהיה מעוניין אפנה אותך אליו, שלח לי הודעה בפרטי.
# 5 |
חבר על
|
תשמע, נושא הקמפיין פרסומות בפייסבוק לא כל כך מסובך,
אתה פותח קמפיין פרסום, ומקצה סכום לקליק שאתה מוכן לשלם, פייסבוק נותנים "הצעה" של כ 40 סנט בערך לקליק שווה להתחיל עם זה ולהפחית לאט לאט. תלוי ב Impressions שיהיו לך לאותה מודעה. לא כל לחיצה בהכרח מביאה לייק, זה כבר תלוי אם היית מספיק מושך לגרום למי שראה את העמוד לעשות לייק עם הזמן ב Insights של ה Business page תוכל לראות את התפלגות הגילאים ואז לכוון את הפרסומות בהתאם לאותם גילאים שנוגעים לנושא של הקבוצה שלך. כמו כן תצטרך לעשות קמפיינים מסויימים לאוכלוסייה שונה כדי לראות את ה Click rate העדיף. לדוגמא, בהתחלה הייתי מפרסם לאנשים שחברים בקבוצות בעלי אותו נושא כמו שלך כי הם כבר מתעניינים במשהו כזה. אחרי זה תוכל לבדוק את נושא הפרסום ל Friends of friends מה שגורם בתחתית המודעה לראות Friend likes it (שמות החברים) הכל עניין של ניסיונות כדי להגיע לפלח שוק שמתאים ובעצם נותן לך מקסימום לייקים במינימום קליקים. מקווה שעזרתי... אם אתה מעוניין תוסיף אותי במסנג'ר ואנסה לעזור יותר.
ליאור Last edited by liorclub; 21-01-11 at 13:34.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
זה הכי קשור לאיכותיים, למה להביא לייקים שאחרי זה יעזבו שהם יראו שהם לא רלוונטיים לדף?
שבונים מותג כמו שצריך בעזרת הפייסבוק צריך קהל נאמן שבאמת יש למקדם ערך בכך שאנשים עושים לייק ולא סתם בשביל הנפח. בסופו של דבר, כל הדפים וכל הלייקים נועדו לשני דברים, או למשוך תנועה לאתרי אינטרנט או לפרסם מוצרים וזהו. ככה שאם הוא רוצה לבנות משהו איכותי ולא סתם להביא מכה חד פעמית של תנועה הוא צריך לייקים מאנשים שישארו בדף שלו.
# 10 |
חבר על
דירוג מסחר: (1)
|
99% מקמפיין טוב מורכב ממספר לייקים שאתה יכול להשיג.
אם אתה מעוניין לרכוש כמויות גדולות של לייקים לדף שלך (30 אלף ומעלה) - אתה מוזמן לפנות אלי. כמובן שאפשר גם כמויות קטנות, אבל זה לא יעשה לך פרסום איכותי... לפניות, היכנס לאתר והתקשר למשרד: http://www.adva.co |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|