|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש מתכנת לתכנות + עיצוב אתר
זה מה שאני צריך באתר
1. צפייה ישירה , באתר .. העלאה עצמאית לשרת / לינק לקישור חיצוני (מגוידיאו / יוטיוב / וכו') 2. אלבומים של תמונות (בדומה לפיסבוק) / גלריות 3. כתבות בסגנון YNET / תמונה + מלל - לחיצה מכניסה לכתבה + תגובות רק באישור מנהל 4. קוביות 5. שורה רצה של פרסום 6. חיפוש מתוך האתר 7 וידיאו בדף הבית - עם תגובות אתר ללא הרשמה 8 - מקום לבאנרים ======================== בפאנל ניהול 1. ניהול + הוספה קישורים 2. ניהול בלוקים + הוספה / קטגוריות 3. ניהול גלריות + הוספה 4. ניהול כתבות / מאמרים 5. ניהול תגובות 6. ניהול באנרים ניהול וידיאו - אם יש דבר כזה ( אחראי על כל הסרטנים שעולים לשרת *) זה בגדול יתכנו דברים נוספים תקציב : עד 2500 (כולל הכל) |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
הדרך היחידה שלך להצליח בתקציה הזה היא להוריד תבנית מוכנה של WP ולעשות התאמות קלות.
# 5 |
חבר בקהילה
|
אני תומך בדיעה שאם אתה רוצה לעשות את זה מקצועי זה יעלה לך 7+, מי שיעשה לך עבודה ב2500 שקלים יתן לך אתר שנראה, מתפקד ומותאם מנועי חיפוש כמו אתר שעולה 2500 שקלים, שום אתר גדול לא נבנה בתקציב הזה, חפש משקיע ותכוון גבוה.
# 6 |
חבר בקהילה
|
האתר אמור להיות אתר דת , לאחת הישיבות באזור הדרום , שבו יוכלו להתעדכן בפעילויות שלהם אם זה טיולים קבוצתיים , סרטונים מביקורים אצל רבנים ,
הרצאות שנאמרו במקום וכן הלאה ..... , כרגע אני יכול להוציא עד 3000 כולל הכל , אין לי אפשרות ליותר מזה ( שאר הכסף הולך שנה מראש לשרת VPN ) . אני רוצה אתר בסגנון הזה http://acheinu.co.il רק עם עיצוב יותר עכשווי |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|