|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
בקשה | תוכנית שותפים?
שלום אני מעוניין בתוכנית שותפים איכותית כמו WESELL רק שלא צריכים להוציא להם חשבוניות מצדי שיישלחו לי לPAYPAL משהו שמשלמים על לידים וכאלה.. משהו איכותי בבקשה
גם לא משנה לי אם זה של חו''ל ..
# 2 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
היי דור
יש לך את smowtion. הם חברה ארגנטינאית אך יש להם פרסומות בשלל שפות ובינהן עברית רוסית ואנגלית. הם משלמים גם על לידים אך גם בנוסף על חשיפות. הכי הרבה שראיתי על ליד שהם שילמו זה 8$ בחשבון שלי. על חשיפות משלמים סכום מאוד זעום, אך בכל זה נעים. אם אתה נרשם דרך מישהו אתה מקבל 80% במקום 60% שיתוף רווחים. להרשמה דרכי ל-smowtion לחץ כאן מינימום תשלום הוא 100$ והם לא דורשים ממך חשבונית (עליך להזהיר שאתה לא אזרח אמריקאי ובזה הנושא נגמר מבחינתם). כמו כן יש להם תמיכה טובה: גם צ'אט בזמן אמת וגם הם עונים מהר לאימיילים. להרשמה דרכי Last edited by IgalSt; 15-11-10 at 19:43.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
בדיוק התכוונתי לפתוח אשכול.
אני נרשם דרכך. |
![]() |
![]() |
# 4 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
מעולה.
אם אתה צריך עזרה אתה מוזמן לדבר איתי |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
ממליץ לך על CLICKOSMEDIA,לפי מה שהבנתי אם אתה מתחת לגיל 18 אתה לא צריך לספק להם קבלה..
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
שום תוכנית ממה שאמרו כאן טובה.
אני יביא לך דוגמה , אדסנס משלמת לך פי כמה יותר מאשר שתי התוכניות שותפים שהראו כאן. אני יודע שיש עוד תוכנית שותפים ממש טובה אבל היא דורש מעל 100K כניסות ביום , שכחתי את השם שלה. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
הייי שלום לך
דבר איתי אני משלם בעברה בנקאית ![]() על כל ליד שתביא! דבר איתי אני אשמח לעשות איתך עסקים! תודה! dodotal13@walla.co.il מסנגר או מייל |
![]() |
![]() |
# 8 | |
מנהל פורום, עסק רשום
|
ציטוט:
אתה קוטל את כל מה שנאמר פה ללא שום גיבוי וגם לא "יודע" שיש תוכנית ממש טובה, אבל אתה שחכת את השם שלה. אז אולי לא כדאי בכלל להשתתף בדיון אם אין לך שום דבר ראוי לתרום לו? |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
לא רוצה להתעסק עם אדסנס. לא הבנתי בידיוק מזאת אומרת 80% במקום ו60% שיתוף רווחים?
יש מינימום כניסות ייחודיות? מה אתם אומרים על sekindo? אני מחפש תוכנית שותפים איכותית ללידים כמו אתרי היכרויות שצריכים להרשם בחינם אני טוב בדברים האלה וגם האתר שלי בנושא יחסים אז זה יוצא לי מעולה. תודה רבה למגיבים ולעוזרים.
# 10 | ||
מנהל פורום, עסק רשום
|
ציטוט:
כך לדוגמא, אם הם מקבלים על ליד 10$ לצורך העניין, אם אתה לא נרשם דרך מישהו אתה תקבל על הליד הזה 6$, אם נרשמת דרך מישהו על אותו הליד בדיוק תקבל 8$ אין מינימום כניסות ייחודיות שאני יודע עליו. הם אומנם דורשים אישור של האתר, אבל במידה והאתר הוא לא אתר של עמוד בודד הם מאשרים ללא בעיה. ציטוט:
* הלינק הינו להרשמה דרכי |
||
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|