|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
![]() ** לא מצאתי חוקים לגבי "קנייה" ולכן חשבתי שזה המקום שבו אני צריך לפרסם**
שלום לכולם, שמי עומר מרקו ואני משקיע באתרים בחו"ל בעיקר ומריץ מספר אתרים משל עצמי. אני מחפש אחר חברת איחסון בארץ להשקיע בה את כספי ובתמורה לקנות אחוזים ממנה. מה שאני דורש זה חברה עם רווחים, לא תמיד חשוב עד כמה הם גבוהים, וחשוב מאוד אדם שמבין בתחזוקה וניהול שרתים שיכול להתמודד עם טיפול בשרתים ייעודים וכד'. ברשותי אנשי מקצוע שיכולים לקדם את החברה מכל מיני מובנים שונים וכמובן תוספת הכסף שאני אשקיע בחברה. אני מוכן לקבל כל הצעה כאשר כל אחת תשקל לעומק ברצינות ובכובד ראש ואני מאמין שבסופו של עניין אני אשקיע רק בחברה אחת. ברצוני לקנות עד 50% מהחברה, המשמעות היא שבכל חודש יוזרם אליי כמות כסף- חצי- חצי על בעל החברה הקיימת. במידה ואמצא חברה מתאימה החוזה ייסגר מול עורך דין ובלחיצת ידיים. את כל ההצעות תוכלו לשלוח לי בהודעה פרטית כאשר אני אשמח אם תכילו את הנושאים הבאים: - שם החברה - האם החברה רשומה בחוק או לא - הכנסות אל מול הוצאות - גידול רווחים חודשי ממוצע (לא חובה)- המשמעות היא בכמה נכסיה של החברה גודלים בכל חודש - דרכים ליצירת קשר אני מאמין שכבר היום בערב אני לא אהיה מול מחשב לכמה ימים ולכן לא להבהל, אני אקרא את ההצעות דרך המייל ואחזיר לכם תשובה מיד כשאחזור. תודה רבה, עומר.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|