![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
[מחפש] מתכנת מערכת Magento
יש לי כמה הרחבות שאני צריך לעשות למערכת,
הנה הפירוט שלהם: מערכת הודעות בין המשתמש למנהלה של האתר: למשתמש תהיה אפשרות ליצור קשר עם האתר כאשר הטופס ימולא בפאנל הניהול של המשתמש בלבד, הטופס יכיל: סיבת פנייה (בחירה מתוך רשימה) נושא מספר הזמנה (אופציה בלבד) מספר פריט (אופציה בלבד). גוף ההודעה. אפשרות להוסיף קבצים (attach file) בפאנל הניהול למנהלי האתר תהיה אפשרות לקבל את ההודעות בפאנל ניהול ניהול וכמובן לענות להם על שאלות. 2. מערכת RMA (מדור בעיות והחזרות) דומה מאוד למערכת MY Messages בטופס הבא המשתמש יחוייב למלות: מספר הזמנה: תיאור הבעיה: הוספת קבצים: בפאנל הניהול, למנהל תופיע ההודעה שבא תפורט ההודעה ומתחת יופיע פרטי ההזמנה. כמובן שבשני המערכות בפאנל של המשתמש יהיה תגיות כאשר המשתמש שולח יהיה משהו בסגנון "Waiting for customer reply" או "Proccesing" ודברים בסגנון. 3. מערכת DROP SHIPPING שתאפשר למשתמש למלות טופס ובו: מספר פריט (SKU) וכמות לידו אפשרות להוסיף עוד פריטים מילוי טופס של: שם פרטי ומשפחה: כתובת: עיר: ארץ: מיקוד: טלפון: ההזמנה תופיע בתוך ההזמנות של האתר ויהיה תחת order type: drop shipping. אני אשמח לקבל הצעת מחיר בנפרד לכל אחת מההרחבות שציינתי פה, אשמח לקבל ממכם תשובה בהודעה פרטית.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|