|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
![]() ב"ה
אז כך אני בודק בתעבורה היומית אני וראה שהתעבורה ממש ענקית אני כמעת בטוח שמדובר במנועי חיפוש מחו"ל שמסתובבים באתר כי אתר מתורגם לכמה שפות האם יש דרך לא לתת להם להיכנס שיהיה רק בדיקה של גוגל וMSN תודה
# 2 |
אושיית הוסטינג
|
אפשרי,
אך הפעולה תוריד מכמות המבקרים באתר, אגב, הבוט של MSN, גם תחמן לא קטן, וצורך המון משאבים כשהוא באתר. אבי
# 3 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
הייתי ממליץ לבדוק את הלוגים שלך ולראות איזה רובוטים מבקרים אצלך כדי שתהיה בטוח שהבעיה נובעת אכן מזה.
כמו כן תוכל להשתמש בקובץ robots.txt על מנת להגביל את הגישה לאתרך (או לדפים/תיקיות ספציפיות) לכל אחד מהרובוטים שאתה רוצה או לא רוצה באתר |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
כי אני יודע כמה תעבורה מקסימלית אני מגיע ביום לוקח לי עוד חצי ג'גה ביום על תעבורה סתם אבל איך אני עושה רק למנועי חיפוש בודדים של חו"ל
![]() |
# 5 |
אושיית הוסטינג
|
הרובוטים האלה משתמשים בזיהוי דפדפן שונה,
אתה יכול להכניס חוק, שרובוט X ו-Y נחסמים, כש-GOOGLE עובר.
# 6 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
תשתמש במנוע חיפוש (אהם גוגל אהמ) כדי לחפש על robots.txt ותלמד
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אשמח מאוד אני חייב ממש עזרה תודה
![]() |
# 8 |
אושיית הוסטינג
|
באיזה סקריפט מדובר?
אפשר לתכנת את הפתרון של זה, לפי 140 ש"ח לשעה. צפי עבודה 3-5 שעות. אבי
# 9 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
לדוגמא ככה תוכל לחסום את כל הרובוטים פרט לרובוט של גוגל:
קוד:
User-agent: * Disallow: / User-agent: Googlebot Allow: / אתה יכול לחסום גישה לתמונות שלך לדוגמא: קוד:
User-agent: * Disallow: / User-agent: Googlebot Allow: / Disallow: /Images/ מידע נוסף תוכל למצא בגוגל בקלות - רק תחפש. לדוגמא אני מצאתי את הדף הזה שמסביר הכל מאוד בקלות: http://www.javascriptkit.com/howto/robots.shtml |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
הרבה הצלחה בעז"ה
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|