|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
![]() שלום רב.
ברשותי דומיין שרכשתי לפני כשנה בערך: www.hostname.co.il כפי שתוכלו לראות זהוא דומיין לא רגיל בכלל ואפילו בעל פונטציאל. בעבר ניהלתי כמה חברות, רכשתי את הדומיין ותכנני להקים על זה איזשהוא פרוייקט מסויים. לצערי מטעמי חוסר זמן לא זה לא התבצע ולכן נשארתי רק עם הדומיין. למרות זאת, אני עדיין מאמין שיש בדומיין פונטציאל גדול, ולכן אני מעוניין בבחור / בחורה. עם פונטציאל וחשיבה, לקחת את הדומיין הזה ולהרים אותו למעלה. כל רעיון יתקבל בברכה ( תרגישו חופשי ללכת עם החשיבה שלכם ) המטרה בסופו של דבר, זה שאותו רעיון גם ניתן לביצוע ושיש ברשותכם את הכלים או את הידע לבצע אותו. וכמובן המטרה היא גם בסופו של דבר לרווח. אם יש לכם חברה ואתם מעוניינים לפרסם אותה בצורה כזו או אחרת בשימוש הדומיין למטרת מכירה של שירות כזה או אחר ו \ או פרוייקט מיוחד במינו אשר אותה חברה ספציפית מתפעלת אותו, זה מקובל בהחלט. כמו כן, המודעה מיודעת לכולם, הרעיון שלכם הוא מה שאתם זקוקים, ואם זה אפילו לאכסון בסיסי, אני מניח שלא תיהיה בעיה. מי שאוהב פרוייקטים, מי שאוהב אתגרים, זאת ההזדמנות בדומיין שמאוד יכול למשוך תשומת לב. * נא לציין: שם \ גיל \ איזור מגורים \ וכמובן פרטים על הידע שלכם ועל הפרוייקט - רעין. הצעות לאימייל שלי בלבד!: srsh154@gmail.com יום טוב לכולם ! דניאל. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
תכלס רק אם יהיה ביקוש תוכל למכור אותו יותר מ 80 ואני מקווה שכן ימכר .
בהצלחה.
# 4 |
חבר בקהילה
|
אחי הדומיין יכול לשמש לאתר למכירה , וקניית דומיין. הכוונה (מישהו מפרסם דומיין שבבעולתו ומחירים / מכרז ופשוט האנשים סוגרים באתר על הכול)
או לשמש לאתר אחסון אתרים בחינם. {שזה עלול להצליח} אם תבחר ברעיון השני אני מתנדב אפילו לנהל ולהיות אחראי. (יש ניסיון)
# 5 |
חבר וותיק
|
אפשר גם לפתוח פורום שקשור לשמות מתחם ואחסונים
# 6 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אין לי שום מטרה למכור את הדומיין. מכיוון שניתן להשתמש בו למטרות הרבה יותר טובות. כפי שציינתי, אתם מוזמנים לפנות אלי באימייל: srsh154@gmail.com |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|